problema rezolvata -10-RON
atentie pentru cei interesati....am scris mai demult ca aveam probleme cu fordul ca dadea apa afara din vas.am schimbat 2 garnituri de chiulasa si o chiulasa si tot degeaba .sa vedeti care era problema:un banal buson de vas care ,dupa cum stiti unii ca are un furtun care da surplusul afara.ei bine,busonul are o garnitura su nivelul furtunului ,garnitura care la mine s-a mancat si nu am vazut ca lipsea de fapt .masina de fapt nu avea nik.
multumesc celor care au incercat sa ma ajute si celor care s-au suparat pe mine .in continuare fordul este de vanzare si il vand cu orice pret (cu toate ca nu ma indur sa il dau)deoarece am urgent nevoie de niste 'lovele'.pe viitor probabil voi alege acelasi tip de masina ca e super deosebita pe drum
multumesc celor care au incercat sa ma ajute si celor care s-au suparat pe mine .in continuare fordul este de vanzare si il vand cu orice pret (cu toate ca nu ma indur sa il dau)deoarece am urgent nevoie de niste 'lovele'.pe viitor probabil voi alege acelasi tip de masina ca e super deosebita pe drum
- apostolescu renard
- Incepator
- Maşina: ford scorpio 2 ghia,an 1996,2298cc,108kw,full