Arhiva Comercial

Vopsitoria Remesa din Iasi

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Vopsitoria Remesa din Iasi

Mesajde nicubarbu » 30 Iun 2009, 19:57

Vopsitoria Remesa - in Iasi, str. Pacurari nr.69 - tinichigerie, vopsitorie (3 standuri cu vopsele - Klar, Glasurit si Standox), mecanica, diagnoza, reparatii instalatii AC. Pret generic pentru tinichigerie/vopsitorie - 500 RON/element (include reparare, vopsire). daca ajungeti intrebati de Nicu si spuneti ca veniti de pe forumul Ford (voi avea grija sa fiti pe deplin multumiti de reparatie dar si de tarifele practicate.
http://www.remesa.ro
MK4/Trend - 1.8 TDCI - 125 CP - 4 usi
nicubarbu
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2007 1.8TCI 125 CP

Re: Vopsitoria Remesa din Iasi

Mesajde shading_cone » 17 Iul 2009, 12:47

Vopsitoria de la Bras - Mare teapa
Despre cei de pe partea de mecanica numai de bine.
!!!!!Atentie!!! Doresc sa va vrobesc despre recenta mea vizita la atelierul de caroserie de la Bras.

Luni 6.07.2009 imi duc masina la indreptat si vopsit portiera spate stanga. Mi se promite ca pana miercuri o iau inapoi. Miercuri nu ma suna nimeni sa imi spuna ca se mai amana. Sun eu Joi. Mi se spune ca nu e gata si ca va fi gata vineri seara. Sun vineri ca sa nu ma duc degeaba si sunt din nou amanat pe luni. Pana aici nimic "neobisnuit".
Luni la ora 11.00 ajung la Bras, intru in curte imi vad masina parcata afara. de la distanta parea perfecta . eram bucuros si gata sa le iert amanarile neanuntate. cand ma apropii de portiera in cauza constat cu stupoare ca prezenta pe toata suprafata bule de aer, puncte de nisip, si stropi de vopsea sub bandou scursi in jos pe portiera. Il chem pe consilier, se uita cu mine, se duce inapoi, cheama pe altcineva - concluzia trebuie revopsita: Intrebarea mea: Ati vopsit-o afara ca asa pare. Ei spun ca nu si totul se va remedia. Eu tot mirat continui sa intreb: De ce nu v-ati asigurat inainte sa vin eu ca totul este in regula, nu era mai ok sa refaceti fara sa va bata cineva obrazul? ei ridica din umar si imi promit ferm ca pana a 2 zi anume marti la orele 16 va fi gata. Sun marti la orele 16 sa vad daca e gata...stupoare...nu e gata, mai au de facut nustiu ce,ma aburesc pe acolo si zic ca mi-o dau a 2 zi la 9 dimineata. eu zic "bine ce e luni seara, ce e marti dimineata, tot aia, numai sa iasa bine."
Ma duc marti dimineata pe 11, zic sa fie totul bine si sa fie gata masina. ajung acolo vb cu consilierul de la service care imi spune: Masina dumneavoastra nu este gata si ca se duce sa se intereseze de stadiul ei. Eu ma gandeam ca o fi la spalatorie, cand vine un domn slabut cu parul grizonat, se apropie si imi spune: " - Stiti, aseara cand va monta maneruld e la usa un angajat a scapat surublenita si a zgariat in dreptul manerului si a trebuit sa refacem" Sa pic jos nu alta...Masina mea, ratele mele, banii mei, Doamne cat mai tineam la ea. Totusi imi pastrez calmul si il intreb cat mai am de asteptat. imi spune ca la 12 mi-o preda gata. Incer sa ma linistesc si ii spun ca astept ora respectiva acolo. el zice bine. Intre timp ce imi trece prin cap: ma duc in partea unde se fac livrarile ptr ca am vazut ca pe acolo e usa de la vopsitorie: cand ma duc ce constat. cei de acolo vopseau cu usile larg deschise si de o parte si de alta a cladirii. Normal ca intra praf si alte impuritati care se depuneau pe vopsea. Alt angajat de acolo tocmai iesea cu un renault laguna de la vopsit si iesea cu scartiiit de roti. imi pun in cap ca sa nu plec de acolo pana nu vad maisni iesita din cuptor. Astept, astept. la 11.55 iese din cuptor. cel care a scos-o a lasata-o aproape de usa de la iesire si pleca spunadu-mi ca e pauza de masa si ca sa astept pana la 12:30. Intre timp ma gandesc sa ma uit atent la lucrare cand sa lesin nu alta: portiera prezenta aceleasi urme de nisip si bule de aer si stropi de vopsea scursi.
Ii arat celui responsabil intr-un tarziu, si imi zice ca sa stau linistit ca iese la polish. Prin capul meu trec mii de intrebari...de ce tocmai mie? de ce tocmai masinii mele?
Ca sa nu mai vorbim ca cel care mi-a montat manerele la usa avea mainile pline de vaselina si mi-a patat toata tapiteria usii........ Ma gandesc, o iau asa si vin cum zice el la polish vineri desi stiu ca daca era ceva de iesit iesea de la prima plangere si nu de la a 3.
NU stiu ce sa mai cred: gresesti odata la vopsit, dar cum sa mai gresesti si a 2 oara si mai ales si a 3-a oara. Nu imi vine sa cred.
Ajung acasa, ma dau jos sa ma mai uit odata, sa imi sstea inima in loc iarasi, bandoul pe care ii platisem cu 2 milioane plus manopera sa mi-l schimbe, era un bandou vechi, zgariat...
Sun la vocea clientului, Imi raspunde un domn, incep sa ma plang, imi dau seama ca cel de acolo e instruit sa ma asculte si sa ma lase sa ma descar. Dar eu nu de asta am nevoie, eu vreau sa imi faca cineva portiera calumea......Imi zice ca va face o ancheta si vor vedea ce masuri trebuie luate. Eu acum nu mai vrea sa o duc si a 4 oara la vopsit tot la Bras, deja stratul e prea gros de vopsea si risc sa iasa exact la fel.
Sfat: Faceti cum vreti dar eu va recomand sa ocoliti Bras Caroserie, Mergeti unde stiti in alta parte. Ptr cei care vor probe sunt dispus sa le ofer.
Deviz: 1360 Roni Manopera si piese. Masina: Megane II Bleumarin
shading_cone
Incepator

Mesajde addrian » 18 Iul 2009, 21:48

@nicubarbu, pe o aripa a sarit lacul cativa cm. merge dat numai un strat de lac. cat costa? pana acum am mai vopsit la remesa cateva elemente :D si au iesit bine.
2005 Форд Фокус хетчбэк 1.6 Дизель 16-клапанный Рядный 4
addrian
1nsane Member

Mesajde nicubarbu » 21 Iul 2009, 04:31

se poate matui si se da numai lac - asta cu conditia ca stratul de vopsea sa fie perfect (se procedeaza asa doar daca problema a aparut foarte recent, adica 2-3 zile - daca e mai veche, recomandat ar fi sa se curete tot elementul si sa se revopseasca - asta inseamna app 500 ron - functie de culoare si de marimea elementului)
MK4/Trend - 1.8 TDCI - 125 CP - 4 usi
nicubarbu
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2007 1.8TCI 125 CP

Înapoi la Arhiva Comercial