Arhiva Comercial

Recomandare revizie 15000km Fiesta benzina in Bucuresti?

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Recomandare revizie 15000km Fiesta benzina in Bucuresti?

Mesajde olive » 03 Iul 2009, 23:27

Salut!

Pe unde recomandati o revizie in Bucuresti?
Daca aveti si idee de preturi ar fi super :D
As prefera pe undeva pe aproape de Baneasa.

Multumesc.
olive
Incepator

Maşina: Fiesta 1.3/70

Re: Recomandare revizie 15000km Fiesta benzina in Bucuresti?

Mesajde marcelraducluj » 10 Iul 2009, 13:39

Poti sa mergi sa faci revizia la Neste Automotive. Chair daca este in Chitila, cei care lucreaza acolo sunt niste profesionisti. Eu acolo am fost si este ok. Nu se compara cu cei de la BDT sau alte service-uril. Dupa parerea mea, eu tot acolo ma duc si este super.

Ca pret te costa cam 550 de RON, daca nu schimbi ceva filtru. Daca schimbi filtrul atunci mai adaugi vreo 100 de RON.

Sper sa te fii ajutat.

Oricum cauta pe forum, ca sunt foarte multe opinii despre locuri in care sa te duci sa faci revizia.
marcelraducluj
Incepator

Maşina: Ford Focus Trend, 100 CP, 1,6 16 V
VIN: WF0PXXGCDP8K06314

Re: Recomandare revizie 15000km Fiesta benzina in Bucuresti?

Mesajde olive » 17 Iul 2009, 14:58

Multumesc pentru recomandare.

Pana la urma mi-am cumparat consumabile originale si am mers la un service normal, nu autorizat Ford.
Pe 4 filtre si 5L ulei am platit 300 lei iar pe manopera am mai dat 60 lei. (mi-a mai ramas si 1 L ulei ca au fost 5 in loc de 4 cat incap)
Am avut ocazia sa stau langa mecanic cat au schimbat toate consumabilele.
N-am fost vreodata mai multumit de cand am Ford.
E drept ca "se pierde garantia" dar si chestia asta cu garantia e discutabila...
De exemplu cand am mers sa cer garantie pentru un defect de fabricatie la un mare service Ford raspunsul a fost super: ca de fapt eu l-am stricat (cu toate ca era un defect de fabricatie) si ca ma costa 360 Euro+TVA sau, dupa cum m-a sfatuit directorul tehnic de la respectivul service, sa iau un bolovan, sa distrug obiectu garantiei si sa fac pe CASCO.
olive
Incepator

Maşina: Fiesta 1.3/70

Înapoi la Arhiva Comercial