Arhiva Comercial

se aude un huruit cand trag de volan

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

se aude un huruit cand trag de volan

Mesajde dragos_drd » 14 Iul 2009, 18:57

salut,

imi poate spune si mie de ce atunci cand trag de volan in stanga sau in dreapta se aude un huruit? eu am masina de cateva luni (nu e noua) si zgomotul a inceput sa se auda brusc....

iar cand trag la maxim intr-o parte de volan, huruitul asta se accentueaza.

din ce am citit eu pare a fi de la servodirectie, dar am fost la un mecanic acum o saptamana si mi-a zis ca e totul in regula. mai mult mi-a adaugat lichid de servodirectie si mi-a zis sa stau linistit ca nu are nimic.

ma poate ajuta cineva, eventual sa imi spuna ce anume trebuie sa verific sau sa imi recomande un mecanic in bucuresti?
dragos_drd
Incepator

Maşina: ford fiesa
VIN: 11111111111111111

Re: se aude un huruit cand trag de volan

Mesajde claudiu_deny » 16 Iul 2009, 16:20

Volanul ti se ingreuneaza la virajul in loc? Dupa ce ti-a completat se mai auzea? in primul rand verifica nivelul uleiului de servo, daca zici ca mecanicul tau ti-a completat, daca acesta a scazut, ai pierderi p undeva. Daca este la fel, posibil pompa de servo sa nu mai lucreze.
claudiu_deny
Incepator

Înapoi la Arhiva Comercial