Am apelat si eu la BDT din str. Parintele Galeriu pentru un "ticait" suparator la geamul dreapta fata. Dupa ce am auzit de la voi in legatura cu dealerul BDT, am apelat la aceasta reprezentanta cu destula reticenta, insa fiind foarte aproape de mine am zis sa incerc.
Am fost in week-end, au tinut masina in teste 4 ore, dupa care au concluzionat ca este un defect de fabricatie si anume lipsa unui nit din sina pe care intra geamul, astfel producandu-se zgomotul enervant. Am fost rugat sa revin in timpul saptamanii pentru ca problema tinea de tinichigerie.
Dupa 3 zile, am lasat masina la ei de dimineata si am luat-o seara, spalata si fara "ticaitul" suparator din geam.

Cel care se ocupa de receptia masinilor, Octav, mi s-a parut un baiat de nota 10.
Problema ramane la costurile aferente reviziilor. Mi s-a comunicat un pret de aprox. 600 lei pentru schimb ulei / filtru ulei / filtru aer. Daca vor mai umbla un pic si la preturi, sunt sigur ca vor face o treaba foarte buna.
In ciuda preturilor destul de ridicate, per total, au o bila alba din partea mea.

LE : nu ar trebui mutat acest topic la "Dealeri Ford din Romania" ? Fiind la sectiunea "Service", d.p.m.d.v se intelege ca fiind sectiune dedicata celorlalte service-uri fata de cele Ford.