Unitati service de evitat
In vara acestui an am dus masina la service pentru vopsitorie. Nu aveam nimic de reparat, indreptat, inlocuit. Vroiam doar ca masina mea sa arate impecabil si urmele lasate cadou de un @#$%@#%^@ sa nu se mai vada. Masina mea a stat in service aproximativ 3 saptamani timp in care rabdarea mea a fost testata la maxim. Ca sa nu o mai lungesc va prezint pe scurt filmul evenimentelor.
1. Duc masina la service pentru vopsit capota motor, usa dreapta fata, bara fata, aripa dreapta fata.
(Poate ma repet dar erau doar zgariate)
2. Dupa 2 saptamani sunt chemat la service sa ridic masina si constat cu stupoare de ce este capabil un service profesionist si angajatii sai (eventual transformati in vopsitori di zugravi sau mesteri bun la toate, profesionistii fiind plecati sa lucreze "afara")
- Aparatorile de la interior aripa gaurite.
- Scut spart prins cu o sarma.
- Grila fata superioara (cleme de prindere sparte)
- Grila inferioara ( cleme de prindere sparte )
- Deflector de vant (aflat sub capota, pe mijloc) are 4 cleme de prindere toate sparte.
- Ornament la mecanism deschidere usa ( la interior ) spart.
- Capota nu era vopsita ci polishata in asa hal incat la margine stralucea tabla precum nichelul.
Dupa un scandal de 2 ore si incercari de a ma convinge ca asa am venit la service cu ele accepta sa le inlocuiasca.
3. Dupa inca o saptamana sunt chemat la service sa ridic masina si constat ca vopseava de pe capota icepuse deja sa se umfle + portiera lovita.
4. Dupa ica 3 zile ma duc sa ridic masina. Arata perfect, dar bucuria ca am scapat de ei a fost scurta pentru ca la o saptamana dupa am observat ca toata masina are lacul ars si nici cu polish nu am putut rezolva.
Daca doriti si voi asa ceva mergeti la service ROMCAR pe strada Parcului.
Astept sugesti de srvice pentru viitor.
- dutaalexandru
- Incepator