Arhiva Comercial

Service ford Mures

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Service ford Mures

Mesajde Coralia2008 » 17 Oct 2009, 08:55

am cautat prin mesaje mai vechi dar nu am gasit in primele pagini si nici timp nu am de cautat. iar la cautare nu iese nici un rezultat.

As avea nevoie de un mecanic bun in tg mures pt un ford fiesta din 2004 pe benzina cu cutie automata.
ieri am cumparat fordul. l-am dus la reprezentanta ford sa ii faca revizia si sa o verifice. mi-au spus ca e totul OK. si cind ajung in capatul celalat al orasului iese fum/aburi de la motor. ridic capota si din furtunul de atigel tinese antigelul.

as avea nevoie de un mecanic bun care sa-mi schimbe furtunul si sa ami verifice odata masina. Eu nu ma pricep deloc la masini nici macar sa schimb o roata nu stiu.

Ps: o ideea ar fi pt forum sa se creeze o tema cu Service/mesteri Ford de incredere din care sa se faca subteme / judete/orase astfel sa poti intra acolo si sa recomanzi un mester (+1) sau sa i dai un (-1) la incredere. e mai usor de gasit asa decit sa stai si sa cauti in N teme fara sa sti care ce e
Coralia2008
Incepator

Maşina: Ford fiesta
VIN: 1234567890sdfghjk

Înapoi la Arhiva Comercial