Service Auto Super
Salut.Am avut o mica neplacere: am gasit masina avariata pe partea stanga..de la un cap la altul (infundata tabla+vopsea luata).Nu am CASCO si nici autorul nu-l stiu.Am cautat un service printre prieteni.Mi s-a recomandat Auto Bayern (este pe Sos. Stefanesti).M-am dus, dat fiind faptul ca a fost o recomandare, dar cu mici indoieli.Am ajuns acolo, oamenii foarte promti, au constatat avariile, mi-au transmis ca reparatia va dura cam 4-5 zile, costurile undeva la 2800 RON, programarea in 2-3 zile (dupa cum puteam si eu sa ma debarasez de masina).Am fost de acord si a ramas sa-i contactez eu.A 2-a zi i-am sunat si le-am zis ca pot sa las masina in service peste 2 zile.Ei s-au oferit sa vina sa-mi ia masina, sa o duca in servce.Avand zi libera am dus-o eu.Mi-au preluat-o (cu fisa de receptie),mi-au transmis ca in banii aceeia intra si polis pe celelalte repere,detailing interior....DUpa 5 zile am fost sunat sa ma duc sa ridic masina.Am fost placut impresionat :reparatia a iesit excelent, vopseaua a fost aplicata foarte foarte bine, nu se vedea nicio diferenta.Curatita+polisata.Oamenii s-au ocupat foarte bine de masina mea.M-au consiliat si in caz de doresc asigurare, au contract cu un foarte bun broker care se ocupa de asigurari,plus ca ei au contract cu orice firma de asigurare:elibereaza masina fara accept de plata sau plata facuta.M-am hotarat datorita lor sa-mi fac CASCO (la Astra,rata mai mica).Va recomand acest service.Oamenii stiu ce sa faca.Contact pt. doritori: 0728.326.149.
- bugsynho
- Incepator
- Maşina: