"Revizie" - 95.000 km
Acum un an am cumparat masina la 80.000 km si imediat am facut schimbul de: filtru aer+ulei+polen+motorina, ulei (4L), curea distributie + role presoare si pompa de apa. Ma apropiu de 95.000 km si as dori sa stiu ce anume ar trebui sa schimb/verific: probabil placutele de frana(la 80.000 au zis ca mai tin cel putin 20.000 km, dar nu m-as juca cu ele), ulei+filtru ulei, insa nu mi-e clar daca ar trebui si filtrul de aer, polen, motorina, fisele, bujiile sau chiar alte consumabile schimbate (poate chiar si cureaua de transmisie ?)
Ii rog pe cei care au idee sa ma ajute cu sfaturi, pentru a stii ce anume trebuie sa cumpar din timp pentru aceasta "revizie" (nu o fac la Ford ci la mecanicul care se ocupa de masina)Din pacate nu am carte de service la ea si mi-e greu sa accept doar ceea ce propune mecanicul ...
Ii rog pe cei care au idee sa ma ajute cu sfaturi, pentru a stii ce anume trebuie sa cumpar din timp pentru aceasta "revizie" (nu o fac la Ford ci la mecanicul care se ocupa de masina)Din pacate nu am carte de service la ea si mi-e greu sa accept doar ceea ce propune mecanicul ...
- ASZ
- Ford Freak