Arhiva Comercial

Recomandare pt inlocuire sau nu filtru AC

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Recomandare pt inlocuire sau nu filtru AC

Mesajde fordix » 07 Iul 2007, 09:44

Salutare. Sunt pe cale sa termin de reconditionat compresorul de AC, dar la o revizie a masinii,mecanicii cei priceputi mi-au rupt o conducta de Al de la filtru deshidrator. Masina are 221000 km la bord,nu-i cunosc istoriculsi nu stiu ce ar trebui sa fac: sa sudez la loc conduta sau sa iau filtrul nou(cam cit ar putea fi unul nou?) As merge pe varianta cea mai ieftina , ca am dat destul pt. piese compresor. Exista vreo metoda de a identifica daca e bun sau nu ? Va mersi fain !
fordix
Member

Maşina: FF 2 Ghia 2007,1.6 TDCI 109 CP,Moondust Silver
VIN: WF0WXXGCDW7T11694

Mesajde titocus » 07 Iul 2007, 12:41

Cred ca ar fi mai bine sa schimbi filtrul, mai ales ca a ajuns mult aer si poate mizerie in el.
In mod normal acel filtru se schimba la ~3 ani indiferent de nr. de km.
Nu stiu cati de pe forum l-au schimbat totusi...eu l-am schimbat cand am pus compresor nou.
Am dat 79 EUR pe el in Germania. La noi nu stiu cat e. Dar un semenea filtru infundat iti poate da mari batai de cap (blocarea compresorului, etc.).
Cel de Mondeo stiu ca e mai scump.
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Înapoi la Arhiva Comercial