Arhiva Comercial

ulei (lichid}servo directie

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

ulei (lichid}servo directie

Mesajde catmardra » 10 Iul 2007, 20:17

se poate pune ulei de cutii viteza automate in servodirectie?
m-ar ajuta mult un raspuns avizat.
multumesc anticipat
catmardra
Incepator

Mesajde Huffy » 12 Iul 2007, 14:50

Ce masina, ce model? Ce specificatie are uleiul?
Huffy

Maşina: Ford

Re: ulei (lichid}servo directie

Mesajde verga_Cip » 12 Iul 2007, 15:52

$1 scrie:$2e poate pune ulei de cutii viteza automate in servodirectie?
m-ar ajuta mult un raspuns avizat.
multumesc anticipat

Cu riscul de a parea sarcastic si tot in tonul lui Huffy .. ma scuzi, dar intrebarea ta este gen Intrebare la Radio Erevan. As putea sa iti rapund intr-un fel asemanator....

"Ascultator- E adevarat ca in Bucuresti se dau motociclete pe gratis cetatenilor sub 18 ani ?
Radio Erevan - Da,e adevarat , dar e vorba de Mertane , si nu se dau ci se fura , si nu cetatenilor sub 18 ani , ci cetatenilor peste 18 ani!"

DA, se poate pune ulei de cutii automate la servodirectie, dar doar daca e vorba de cutii de viteza de la masini si doar daca ai citit ca respecta specificatiile producatorului.

Din cate stiu se poate pune si de cutii manuale... din cate s-a mai spus pe forum.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde catmardra » 12 Iul 2007, 19:26

$1 scrie:$2e masina, ce model? Ce specificatie are uleiul?

ford mondeo turnier 1.8 td 1995
nu stiu specificatii ulei. uleiul respetctiv l-a pus mecanicii de la service dupa ce au inlocuit pompa ptr servodirectie...eu doar am constatat ca volanul merge mult mai greu decat inainte decand cu uleiul asta ptr cutii de viteza automate...
catmardra
Incepator

Mesajde verga_Cip » 12 Iul 2007, 20:38

Sper sa te ajute asta:
Fişiere ataşate
mondeo_93.JPG
(109.58 KiB) Descărcat de 295 ori
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde cristian_draghiciu » 20 Iul 2007, 10:27

Si mie mi-a completat cu putin ulei pentru directie, (il aveam la minim) la service, dar nu stiu ce ulei a pus. Sper ca a pus ceva bun ca nu sunt reactii adverse! Sper sa nu fie!
Ford Focus 2000 TDDI 1,8 Endura Intercooled.
FORDU'-I FORD!!!
cristian_draghiciu
Ford Freak

Maşina: Focus 2000 TDDI

Mesajde ciocrosu » 20 Iul 2007, 11:59

$1 scrie:$2
ford mondeo turnier 1.8 td 1995
nu stiu specificatii ulei. uleiul respetctiv l-a pus mecanicii de la service dupa ce au inlocuit pompa ptr servodirectie...eu doar am constatat ca volanul merge mult mai greu decat inainte decand cu uleiul asta ptr cutii de viteza automate...

Raman stupefiat de cate citesc pe forum. :shock: :shock: :shock:
Eu zic sa sa-l schimbi sa pui ce trebuie, adica ulei special pentru servodirecti
ciocrosu
Member

Mesajde Officer » 20 Iul 2007, 12:04

Merge uleiul de cutie automata ROSU. Vezi ca e un topic sau mai multe pe la mondeo pe tema asta. Si eu si mai multi useri am completat sau inlocuit lichidul de servo directie cu ulei de cutie automata marca Mobil de culoare rosie. Laur mi-a spus ca e ok....eu a mcompletat vreo 200ml si nu am nici cea mai mica problema.

Lichidul de servodirectie ford costa enorm. Ceva de genul 100ron litrul la reprezentanta si vreo 60 -70 ron la forcar/ford_mazda, pe cand 1l de mobil costa 20 ron.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Cornel001 » 20 Iul 2007, 13:24

Se gaseste lichid de servo la benzinarii si nu costa enorm. Acu nu stiu daca are vreo contraindicatie la ford. Eu am pus d-ala pana am apucat cu masina in service, ca aproape ramasesem fara, pana m-am prins despre ce era vorba.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde titocus » 20 Iul 2007, 14:05

Eu am pus ulei Ford...cred ca e 60 RON/litru la ford_mazda.
La Mondeo ai nevoie de 1 litru pt. tot sistemul de servodirectie.
Mondeo 3 TDDi, Aquamarine Frost Pearl M/S
Focus 1 1.6 16V, Pacific Green
Mondeo 4 EcoBoost
Focus 3 TDCi
*Ce fac pe acest forum este in totalitate benevol, fara vreun beneficiu.*
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde e-man » 03 Aug 2007, 19:29

e puneti voi ulei de cutie automata dintrala rosu, sa vezi cum in 20 de mii te lasa pompa.Ca asa am facut si eu la o sierra de mi-am blestemat zilele cand am aflat cat costa reparatia, pune tu mai bine dintrala de ford ca nu e moarte de om de scump macar asa o sa stai linistit ca nu ai facut vreo boschetareala. Cat despre completari am facut treaba asta si la un passat am pus peste uleiul la servo special pt wv am pus tot de cutie ca doar ce masa eram smecher, s-a facut branza in trei zile. ideea e ca atunci cand il schimbi se foloseste o solutie de curatat instalatia dupa care pui uleiul specificat de constructor dar asta se face cand incepe sa-si schimbe consistenta si e deja de mult timp negru ceea ce nu pre e indicat sa mergi cu el asa.
Despre spusele lui laur nu m-as baza asa de tare eu am tras multe, de pe urma la asta la ce ar merge sa pui ulei de transmisie dintrala rosu sunt bmw mertzuri la cer tolerantele de la semeringuri sunt mult mai mari si pompa suporta ulei si mai dens sau mai fluid.
Bafta si numa de bine
e-man
Member

Maşina: Opel Corsa D /Si-un tanc pe nume Panzerul W126

Înapoi la Arhiva Comercial