Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Reguli forum

Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
Subiect închis

Cat mar costa reparatia estimativ va rog frumos?

19 Sep 2007, 00:20

Aripa stanga varza spoliler de fata avariat !! Roata din stanga stramba dar merge trage rau!Un prest estimativ daca se poate !Va multumesc frumos.

19 Sep 2007, 01:08

Imi pare rau de situatia creata, sa se rezolve repede si ieftin.

Intrebarea ta e ...ma scuzi..."stupida"...e ca si cum ai da telefon la doctor si ai spune ma doare burta, am ochii umflati. Ce vrei noi sa spunem?? NU am vazut masina, nu stim cat de grav e avariata partea lovita insemnand ce e dedesubt...tre sa iei in considerare ca multe nu se vad, ci se constata dupa ce se da jos ce e avariat....roata aia stramba...poate e doar rupta o piesa si atat sau ...poate fi totul bulit acolo....
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar...

19 Sep 2007, 06:36

Ca exemplu la ce a zis verga_Cip am incercuit in poza urmatoare ce s-a stricat la mine dupa o ciocnire usoara.
Componenta cu numarul 2 e din plastic...Tu daca ai atins aripa este foarte probabil ca acea piesa sa se fi indoit si la orice service o sa te duci o sa zica:"Nu avem cum sa ti-o aducem la linie fara piesele originale" sau mai rau sa-ti faca treaba de mantuiala ...
Asa ca intai vezi exact ce piese iti trebuie si cata manopera iti ia mecanicul la care doresti sa te duci ;)
Bafta si fara incidente pe viitor.
Fişiere ataşate
HPIM4217 (Small).JPG
(69.17 KiB) Descărcat de 130 ori
Subiect închis