Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
19 Sep 2007, 00:20
Aripa stanga varza spoliler de fata avariat !! Roata din stanga stramba dar merge trage rau!Un prest estimativ daca se poate !Va multumesc frumos.
19 Sep 2007, 01:08
Imi pare rau de situatia creata, sa se rezolve repede si ieftin.
Intrebarea ta e ...ma scuzi..."stupida"...e ca si cum ai da telefon la doctor si ai spune ma doare burta, am ochii umflati. Ce vrei noi sa spunem?? NU am vazut masina, nu stim cat de grav e avariata partea lovita insemnand ce e dedesubt...tre sa iei in considerare ca multe nu se vad, ci se constata dupa ce se da jos ce e avariat....roata aia stramba...poate e doar rupta o piesa si atat sau ...poate fi totul bulit acolo....
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar...
19 Sep 2007, 06:36
Ca exemplu la ce a zis verga_Cip am incercuit in poza urmatoare ce s-a stricat la mine dupa o ciocnire usoara.
Componenta cu numarul 2 e din plastic...Tu daca ai atins aripa este foarte probabil ca acea piesa sa se fi indoit si la orice service o sa te duci o sa zica:"Nu avem cum sa ti-o aducem la linie fara piesele originale" sau mai rau sa-ti faca treaba de mantuiala ...
Asa ca intai vezi exact ce piese iti trebuie si cata manopera iti ia mecanicul la care doresti sa te duci
Bafta si fara incidente pe viitor.
- Fişiere ataşate
-
- HPIM4217 (Small).JPG
- (69.17 KiB) Descărcat de 130 ori