Cum ne taxeaza "dragii" nostri mecanici
Cum ne taxeaza "dragii" nostri mecanici si cum se face taxarea legal?
Ma intereseaza daca stiti cum ar trebui sa ne taxeze serviceurile.
Mie imi zic ca ora de lucru e 35ron,dar daca ai o lucrare mica, exista o taxa standard.
De exemplu schimbat placute fata.lucrare de 15-20 min>>>30ron.
Pe astia nu-i verifica nimeni?
Si caz concret: vreau sa schimb bucsele+amortizoarele fata si bucsele pe spate.ati trecut prin asa ceva?cat a fost manopera?intreb pt ca am mai schimbat 2 bucse la bara stabilizatoare si mi-a luat 40 ron pt 30 min lucru.
Eu inteleg ca toate costa,dar uneori parca prea te golesc la punga.Piese de la altii nu-ti pun,daca le zici ca e scump zic sa mergi unde e ieftin,daca intrebi de garantie se fac ca ploua,te plimbi 2 zile sa-ti gaseasca loc in atelier.Ce parere/experiente aveti?
Astept parerile voastre.
Ma intereseaza daca stiti cum ar trebui sa ne taxeze serviceurile.
Mie imi zic ca ora de lucru e 35ron,dar daca ai o lucrare mica, exista o taxa standard.
De exemplu schimbat placute fata.lucrare de 15-20 min>>>30ron.
Pe astia nu-i verifica nimeni?
Si caz concret: vreau sa schimb bucsele+amortizoarele fata si bucsele pe spate.ati trecut prin asa ceva?cat a fost manopera?intreb pt ca am mai schimbat 2 bucse la bara stabilizatoare si mi-a luat 40 ron pt 30 min lucru.
Eu inteleg ca toate costa,dar uneori parca prea te golesc la punga.Piese de la altii nu-ti pun,daca le zici ca e scump zic sa mergi unde e ieftin,daca intrebi de garantie se fac ca ploua,te plimbi 2 zile sa-ti gaseasca loc in atelier.Ce parere/experiente aveti?
Astept parerile voastre.
Ford Fusion 2005 1.4-16V benzina, ABS, AC, 2airbag, 4 portiere, 4 roti, caroserie, etc...
- odin
- Member