Probleme la rulare si franare! "masina nu are nimic!&qu
Am un ford mondeo 2.0 tdci 115cp din oct 2006, cumparat nou de la Romcar.
Dupa mii de km prin alte tari fara probleme am ajuns la 50000km cand au inceput sa apara problemele. In spania a inceput sa-mi vibreze volanul la 120km/h moment in care am echilibrat rotile. La intoarcerea in tara toate bune si frumoase pana in Austria unde a inceput din nou sa vibreze. In bucuresti am echilibrat din nou rotile dar fara succes, vibratia s-a accentuat, moment in care am solcitat verificari tehnice la service Ford Romcar. Raspunsul oficial "masina nu are nimic! schimba cauciucurile si indreapta jantele". Zis si facut, am cumparat 4 anvelope noi TOYO si in loc sa indrept jantele care oricum nu aveau nici o lovitura vizibila am cumparat 4 jante noi DEZENT V-DARK. Bucuros proprietar am montant noile achizitii pe masina. Buuuun. Plec la drum voinic spre BV cand stupoare! la 90km/h vibratii in volan!!!! Ajuns la BV plin de draci echilibrez din nou rotile noi noute. La intoarcerea spre Buc mai apare o problema, pe langa vibratia la rulare imi vibreaza volanul si masina la FRANARE!!! Revin la Brasov si solicit o verificare tehnica la service FORD cu mentiunea "probleme la rulare, franare, vibratii in volan, vribatie in pedala de frana!". Oamenii super amabili, mi-au facut test computerizat la frana, am verificat tot ce-au crezut ei ca trebuie verificat dupa care am primit concluzia: NECESITA SCHIMBARE 4 JANTE+4 ANVELOPE SI VERIFICARI SUPLIMENTARE.
Daca ma poate ajuta cineva il rog sa nu ezite, eu am cedat nervos, masina nou, jante si cauciucuri noi, iar masina mea nu merge!!!
HELP
- mehe13
- Incepator