Cauţi o maşină anume? Intreabă aici.
Reguli forum
Răspunde

Caut Ford

28 Mar 2013, 08:36

Am 5000 de euro. Ce-i de facut ?

Re: Caut Ford

28 Mar 2013, 08:43

Focus 2 sau Mondeo 3. La banii astia numai din Romania si inmatriculata. Bafta!

28 Mar 2013, 08:51

Prefer Focus.
Dar de ce numai din Romania ?
Te referi ca alea diesel din Germania cu o suta de mii la bord, au toate in realitate peste doua sute ?
Am uitat sa precizez, vreau numai benzina.

28 Mar 2013, 09:53

Nu la asta ma refeream, dar daca vrei sa o iei din Germania te mai costa drumul pana acolo si inapoi, numerele, asigurarea si timbrul de mediu. Deci din cei 5000 EUR mai scazi vreo 400-500 timbrul si inca atat, daca nu mai mult, drum si ce am mai spus.

28 Mar 2013, 13:04

Ei da, eu ma refeream la masinile aduse de baietii aia in targ sau pe Autovit.
M-am gandit sa merg in Germania, am acolo un unchi, asa ca as putea sa stau fara cheltuiala si o luna de zile. Mi se pare totusi scarpinat la urechea stanga cu mana dreapta. Caut una ori de pe aici, ori adusa recent.
In dupa amiaza asta o sa vad un Focus Ghia din 2006, cu motor de 1.6 varianta 115cp.

28 Mar 2013, 13:46

Salut te intereseaza un focus 1.6tdci 90cp 144000km , dubluclimatronic, geamuri fata/spate, comenzi volan, jante aliaj, proiectoare.... pret 5000 negociabil

28 Mar 2013, 13:47

Multumesc de oferta, dar sub nici o forma nu mai vreau motor diesel.

28 Mar 2013, 16:18

Intre timp am dat un avans pentru Focusul Ghia 2006 cu motor 1.6 Ti-VCT de 115 cp, varianta cu navigatie Becker.
Din pacate nu am putut sa il iau pe loc, pentru ca scumpele noastre banci nu iti dau sumele de euro decat cu programare, adica pana luni.
Drept pentru care anuntul ramane in stand pana rezolv intr-un fel sau altul.

29 Mar 2013, 16:35

Va multumesc pentru oferte. Am cumparat masina descrisa mai sus.
Amanunte vor urma in topicul respectiv.
Se poate inchide.

29 Mar 2013, 19:46

$1 scrie:$2ultumesc de oferta, dar sub nici o forma nu mai vreau motor diesel.
Ce te-a suparat atat de rau la diesel. Stiu ca ai avut un Lancer 2.0 diesel. Am un prieten care are un Lancer din 2008 cu acelasi motor. Nici o problema pana acum iar masina lui munceste la propriu...

29 Mar 2013, 21:13

Motorul in sine nu m-a suparat, din contra as spune, am fost chiar incantat de el, de performante, intretinere si consum.
Ideea este ca a fost prima masina diesel pe care am avut-o si nu m-am putut obisnui cu vibratiile si zgomotul.
Vreau liniste in masina.

29 Mar 2013, 21:21

Daca nu ma insel, motorul este tehnologie PD de la VW. Cam ce consumuri aveai in Bucuresti?

29 Mar 2013, 21:35

Motorul era intradevar licenta VW.
Consumul in oras nu a depasit aproape niciodata 8-8,5 si asta iarna. O exceptie a fost totusi iarna trecuta, cu perioada aia lunga in care au fost des temperaturi sub -15. Atunci a depasit chiar si 9.
Afara insa consuma in jur de 5. Ultima masuratoare a fost de Revelion cand am plecat patru persoane adulte, cu bagaje pentru cinci zile, cadouri vin, bere, etc. Portbagaj plin ochi. Bucuresti-Reghin-Gurghiu, consum facut la pompa de data asta, 5%.
Răspunde