Switch to full style

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

probleme RCA BT Asig

04 Noi 2008, 10:46

pe 19oct, in benzinarie pe autostrada a dat o duba cu spatele si s-a oprit in bara mea, indoind-o in coltul din dreapta. a venit repejor politia(fiind in zona), s-a facut constatare; toate bune si frumoase pana acum. problema a aparut cand am fost sa-mi faca dosarul la cei de la BT Asig(RCA-ul celui care m-a lovit). intamplarea a facut ca, zilele trecute, nu stiu unde si cum, daca am fost eu vinovat sau nu, dar dar in ziua in care am fost sa fac constatarea la BT Asig, a aparut pe bara, in coltul din stanga o zgarietura f mica. Agentul constatator BT Asig a gasit in aceasta zgarietura motivul sa nu-mi despagubeasca si vopsitoria noului spoiler; mi-a zis ca ei imi despagubesc doar bara, vopsitoria urmand a o plati casco-ul meu; mi-a recitat dintr-o lege conform careia ei sunt obligati sa aduca masina in stadiul in care erea inainte de petrecerea incidentului, si ca el nu are cum sa stie cand a fost facuta zgarietura din stanga. Astfel m-am gandit sa fac in felul urmator:ma duc la politie, iau constatare pentru zgarietura din stanga cu data curenta si apoi merg la sediul BT Asig si le pun a doua constatare in brate pentru a le dovedi ca e avarie ulterioara incidentului pentru care ma despagubesc ei. Astfel ieri seara am fost si am luat si a doua constatare. Credeti ca am vreo sansa sa reusesc? Sa insist la BT sau la casco sa-mi plateasca vopsitoria?
Pe 30.10 am fost la sediul BT Asig cu a doua constatare de la politie si am avut "bafta" sa gasesc acelasi agent constatator iar cand i-am aratat constatarea a luat foc; a zis ca o sa aiba nevoie in cazul asta si de poza masinii care m-a lovit, declaratia soferului si filmarea din benzinaria in care a avut loc incidentul. Cica pe cale oficiala dureaza cel putin 3 luni, iar pe cale neoficiala putin peste 2 sapt. :-O wtf :-O :-?? :-/ 8-}
Ieri am fost din nou, am dat peste acelasi tip, mi-a acceptat a doua constatare, dar a subliniat ca "nu s-a intalnit hotul cu prostul", si ca imi va da acceptul de plata doar atunci cand va fi convins ca ambele daune s-au produs exact cum scrie in dovada, cand va avea declaratia si pozele masinii celuilalt sofer.
Aveti vreun sfat?
Sa ma duc sa fac reclamatie la anpc, sau sa ma duc la comisia de supraveghere a asigurarilor?

Re: probleme RCA BT Asig

04 Noi 2008, 11:15

mda, cel mult poti sa reclami ca e un abuz: daca vor poze de la duba, sa il caute ei pe cel cu duba

incearca sa vorbesti cu directorul de la daune auto, si abia lui sa-i "fluturi" ideea de instiintare a CSA pe la nas

04 Noi 2008, 11:22

$1 scrie:$2da, cel mult poti sa reclami ca e un abuz: daca vor poze de la duba, sa il caute ei pe cel cu duba

incearca sa vorbesti cu directorul de la daune auto, si abia lui sa-i "fluturi" ideea de instiintare a CSA pe la nas

au zis ca o sa faca ei toate verificarile; eu va trebui doar sa astept acceptul de plata. e posibil sa astept 1 saptamana, o luna sau....doamne fereste :-S

10 Noi 2008, 11:19

m-a sunat azi agentul constatator de la BT Asig si m-a anuntat scurt si la obiect ca mi-a fost acceptata plata intagrala a daunelor produse in acel incident. A fost mai simplu si rapid decat ma asteptam. bine ca nu am apucat sa depun plangeri pe la anpc sau sca.
Subiect închis