Switch to full style

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Atentie Carpatica-asig. nu despagubeste

04 Noi 2010, 16:52

Am avut un accident acum 2 luni in localitatea Ovidiu din judetul Constanta. Am oprit la o trecere de pietoni si am fost lovit din spate de o "cascata" care era asigurata la Carpatica. Am refuzat constatarea amiabila deoarece auzisem ca cei de la Carpatica nu despagubesc si ne-am dus la politie unde am incheiat procesul verbal, mentionez ca agentul care ne-a incheiat procesul verbal a facut constatarea accidentului de pe inregistrarea camerelor de luat vedere. M-am prezentat la sediul Carpatica din orasul meu unde am depus dosarul cu toate acele necesare ca sa primesc peste o saptamana o scrisorica de la ei prin posta prin care imi spun ca accidentul nu a avut loc in circumstantele descrise de noi asa ca pot sa imi repar masina singur. Asa ca mi-am reparat masina din banii mei dupa care am dat in judecata si firma de asigurari si pe vinovat ca data viitoare sa se informeze mai bine unde isi asigura masina.

Re: Atentie Carpatica-asig. nu despagubeste

11 Noi 2010, 22:28

e cea mai naspa firma de asigurari

11 Noi 2010, 22:56

viewtopic.php?f=17&t=45171&start=0

12 Noi 2010, 10:42

Problema cea mai grava este ca cei de la firmele de asigurari au dreptul sa conteste procesul verbal incheiat de politite, ceea ce e posibil numai in Romania. Adica il face pe agentul de la politie complice la incercarea de "fraudare" a firmei de asigurari Carpatica.

26 Mar 2011, 12:27

Inca ma mai judec cu ei. Cei care aleg sa ii dea in judecata trebuie neaparat sa faca concilierea mai intai altfel instanta va respinge procesul.

26 Mar 2011, 12:36

eu ma judec de 1 an si 4 luni cu EUROINS

26 Mar 2011, 12:44

si eu am avut experiente neplacute cu EUROINS, pina la urma am rezolvat, pt ca nu am vrut sa fiu calcat in picioare
daca avet chef cititi acest subiect
viewtopic.php?f=126&t=45936

07 Oct 2011, 08:49

NICI EUROINSUL NU DESPAGUBESTE!

eu sunt pagubitul, in urma unui eveniment in care "autorul" este asigurat la EUROINS; nu am nimic cu autorul, razboiul il duc cu "cretinul" de daune! ba ca alba, ba ca e neagra ... parca e pus acolo sa te enerveze ...

m-a trimis in niste service-uri de 2 lei; am ales sa imi fac masina in regie proprie; sunt curios ce suma imi accepta (desi stiu ca n-am s-o vad niciodata)

personal va rog, pe toti userii acestui forum : NU FACETI RCA LA EUROINS!!!

putem face oare un fel de petitie, pentru a fi scosi de pe piata?

07 Oct 2011, 09:01

Vezi ca sunt deja niste topicuri pe tema asta, tocmai pe asta l-ai gasit sa scrii in el? :)

21 Dec 2011, 18:20

$1 scrie:$2ICI EUROINSUL NU DESPAGUBESTE!

eu sunt pagubitul, in urma unui eveniment in care "autorul" este asigurat la EUROINS; nu am nimic cu autorul, razboiul il duc cu "cretinul" de daune! ba ca alba, ba ca e neagra ... parca e pus acolo sa te enerveze ...

m-a trimis in niste service-uri de 2 lei; am ales sa imi fac masina in regie proprie; sunt curios ce suma imi accepta (desi stiu ca n-am s-o vad niciodata)

personal va rog, pe toti userii acestui forum : NU FACETI RCA LA EUROINS!!!

putem face oare un fel de petitie, pentru a fi scosi de pe piata?

surpriza! s-a reazolvat ... am vazut ceva banuti (cf cererii de despagubire) in cont; asta doar dupa o reclamatie serioasa la CSA!

oricum, NU EUROINS!

24 Dec 2011, 14:32

Esti un caz fericit, eu dupa 18 luni inca mai sper ca justitia imi va da dreptate....

29 Oct 2012, 11:10

Am castigat procesul cu Carpatica Asig. si pot executa firma de asigurare alaturi de vinovata.

08 Noi 2012, 08:39

Dupa 2 ani de "lupte"?

Baga niste detalii, am si eu un "caz" cu ei:
sunt pagubitul, am bara(de plastic) spate crapata(sparta) in colt, inspectorul(lui peste) a recomandat repararea(care consta in 2-3 copci si umplut cu chit si vopsit). La orice mica atingere poate sari chitul(nu mai este elastica zona respectiva).

Astept luni(ca inspectorul e in concediu) sa vad cum pot face sa schimb decizia asta.

Orice sfat este binevenit
Multumesc

13 Noi 2012, 16:41

mai frate, pai cum naiba? daca ala care ma loveste are asigurarea la CARPATICA sau EUROINS, ce sa fac? sa ii rup capacul celui care ma loveste? nu ai ce sa faci cu firmele de asigurari care nu platesc...decat sa ii dai in judecata...oricum stiu ca aia de la CARPATICA SUNT DE TOATA JALEA....

Sent from  using Tapatalk HD

14 Noi 2012, 10:29

Sper sa intre in vigoare legea aia sa poti sa-ti repari masina pe asigurarea ta si sa se bata asiguratorii intre ei dupa; astfel vei vedea atunci cum dispar cele neserioase. Sau macar o sa ne intereseze mai mult unde facem RCA-ul

Vorbeam ca trebuie sa-mi repar masina pe asigurarea unuia de la carpatica, dar m-am uitat la asigurarea mea! euroins!!! belea!

:)

14 Noi 2012, 10:46

$1 scrie:$2Vorbeam ca trebuie sa-mi repar masina pe asigurarea unuia de la carpatica, dar m-am uitat la asigurarea mea! euroins!!! belea!

:)

Off. topic... :)) :)) scuze , dar nu m-am putut abtine...!

16 Noi 2012, 10:04

M-am luat de inspectorul de daune de la carpatica, care mi-a facut dosarul, ca aveam rezolutia cu "reparat bara sparta". Mi-a aratat omul ca el propusese schimbare, dar de la "centru" au taiat aia si au dat "reparat".

Ciudat este ca au "alocat" 800 lei pentru aceasta operatie, in situatia in care o bara noua ajunge la max 350 plus vopsit 2-300 si ramane si de montaj ceva; adica, mare branza sa fi dat schimbare si nu mai aveam stresul asta si zeci de plimbari pana la ei

:(((

Am acceptat banii, ii vireaza in cont in 2 saptamani(SPER); am timp sa caut bara(poate gasesc ceva la second dar bun)

21 Noi 2012, 16:52

am avut si eu un asemenea accident in care vinovatul avea asigurare la carpatica, si am facut si amiabila (inca nu stiam de problemele cu carpatica). Ma apucase durerile de cap, deja ma pregateam sa imi fac singur masina. Dar am avut o surpriza placuta: mi s-a aprobat dosarul intr-o saptamana si apoi am cerut banii sa imi repar masina in regim propiu si intr-o sapt si jumatate aveam banii in cont. Deci cred ca am fost printre cei mai norocosi oameni

19 Dec 2012, 21:19

norocosule..:d

19 Dec 2012, 22:08

$1 scrie:$2m avut si eu un asemenea accident in care vinovatul avea asigurare la carpatica, si am facut si amiabila (inca nu stiam de problemele cu carpatica). Ma apucase durerile de cap, deja ma pregateam sa imi fac singur masina. Dar am avut o surpriza placuta: mi s-a aprobat dosarul intr-o saptamana si apoi am cerut banii sa imi repar masina in regim propiu si intr-o sapt si jumatate aveam banii in cont. Deci cred ca am fost printre cei mai norocosi oameni

cat a fost paguba?

cat ti-au platit?

cat au cerut cei de la service reprezentanta pentru reparatia masinii??

20 Dec 2012, 13:53

- 15milioane
- nu am facut la reprezentanta, costa mai mult (si normal nu se acoperea paguba)
- si nu cred ca merita sa ma judec cu ei pentru suma asta ca nu imi deconteaza cat vrea reprezentanta(sigur cheltuiam mai mult cu avocatul)

20 Dec 2012, 14:24

Pai si ce ai avut de reparat la masina?Te-ai incadrat in aia 15 mil.

20 Dec 2012, 14:47

- aripa indoita cam dimensiunea unei palme (am indreptato si revopsito)
- usa, la prima vedere parea ca e indoita (dar ca prin farmec cand am fost la service ei mi-au spus ca poate sa iasa doar din polish si am avut noroc a iesit la polish ,mai putin o zgarietura cam 2-3cm, chiar nu am vrut sa vopsesc toata usa pentru zgarietura aia)
- l-am pus pe ala care a facut dosarul sa puna si janta de tabla se vedea urme pe ea (doar ca urmele erau de la bara fata a vinovatului si nu s-a strambat)
- capacul de la janta de tabla (sunt in cautarea unui, dar nu prea am gasit sh modelul care il am eu)
- aparatoarea de noroi fata (era rupta o parte din clama de prindere de la mijloc, dar am reusit sa o montez la loc)
- si partea din stanga bara fata, dar acolo era dinainte, doar ca se potrivea cu accidentul (deci in banii aia mi-am revopsit si toata bara fata asta datorita faptului ca usa a iesit doar din polish)

20 Dec 2012, 14:52

Foarte tare....Inseamna ca ai iesit bine.

01 Apr 2013, 13:11

Sa va spun ce au obiectat cei de la Carpatica in recurs "declaratia martorului (soferului) a fost una subiectiva....a relatat producerea accidentului cu lux de amanunte, ceea ce dovedeste ca a fost foarte bine instruit". Maine merg la un executor judecatoresc sa imi recuperez banii- 4400 de lei :D/

06 Apr 2013, 13:59

de ce este devina soferul care isi face rca la aceste firme?

06 Apr 2013, 20:45

Pentru ca stie ca sunt probleme cu aceste societati, dar alege sa le sprijine.
Ideea este ca fiind multi, se poate intampla sa ajunga el insusi victima unui RCA la o societate rau platnica. =)) Doamne ajuta, ca altfel se pare ca nu constientizeaza.

07 Apr 2013, 14:34

Prefer să îmi asum riscul decât să plătesc dublu la o altă societate.

07 Apr 2013, 14:52

$1 scrie:$2e ce este devina soferul care isi face rca la aceste firme?

Romanul se multumeste cu ieftineala, cand de fapt in spate se afla alte hotii ca la orisice produs din comert.
Cel mai bine e sa-i scoatem de pe piata. Sunt atatea firme care se respecta platind daunele... E asa de greu??

07 Apr 2013, 17:47

$1 scrie:$2refer să îmi asum riscul decât să plătesc dublu la o altă societate.

Discutam in momentul in care s-ar putea sa fii dat in judecata de un pagubit pentru ca nu-i ajung banii dati de societatea ta de asigurari. Sper ca stii ca este foarte probabil asta, nu?
Subiect închis