Asigurari

Asigurari Casco - cele mai mici preturi de pe piata, fara fr

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Reguli forum
Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.

Re: Asigurari Casco - cele mai mici preturi de pe piata, fara fr

Mesajde zender » 01 Mar 2011, 10:56

Toate politele rca se vor livra gratuit la locuinta clientului, clientul va alege societatea la care se va asigura, lucrez cu toate companiile, pentru a afla tariful am nevoie de cnp (sau cui pentru persoanele juridice), seria sasiului si cilindreea. Se acorda discounturi daca propietarul masinii are un copil minor in intretinere, este bugetar, somer sau student.

Pentru casco aveti chestionarul cu datele cerute mai jos, oferte fara fransize de la diferite companii.

1. Tip persoana (fizica/juridica):
2. Varsta asiguratului (pentru PF):
3. Marca si modelul autovehiculului:
4. Sursa energie (benzina/diesel):
5. Capacitatea cilindrica:
6. Putere in kw:
7. Masa maxima autorizata:
8. Nr. Usi:
9. Varianta de echipare:
10. Anul fabricatiei:
11. Data primei inmatriculari:
12. Inmatriculat urban/rural:
13. Km parcursi mediu anual:
14. Cati km are masina in bord:
15. Conducator auto unic (da/nu pentru PF):
16. Vechime permis (pentru PF):
17. Masina este condusa de persone sub 25 ani? (da/nu) (pentru PF):
18. Copii minori (pentru PF)?
19. CNP:
20. Seria sasiului:

Toate cele bune,

Adrian Stefan - 0767 601 541

secretariat@freedombroker.ro
zender
Incepator

Maşina: -
VIN: 12333655441223364

Mesajde zender » 05 Apr 2011, 11:16

Up.
zender
Incepator

Mesajde florin 2006 » 29 Oct 2011, 23:02

Am si eu o intrebare. Un camion GDF Suez, imi loveste cu carligul din spate, masina in parcare. Toate bune si frumoase. Imi da intercooler, grila plastic, fac reconstatare la FORD BDT, imi apare bara fata crapata si o ureche far dreapta superioara. Am dat un mail, la ASTRA de aproximativ doua saptamani si nimik.
Eu nu am lovit masina niciodata, altii da; in parcare sau la semafor. In iulie tocmai ce am schimbat bara fata si am vopsit-o integral (avea diverse zgaraeturi pe usi, capota, inclusiv pietricele, etc..., expira CASCO si pe urma aveam fransiza).
Sa revenim, nu stiu de ce nu mi-au raspuns cei de la ASTRA ASIGURARI.
Am aflat ca pe asigurare, la ASTRA nu se lucreaza cu FORD BDT, dar eu toate reviziile le-am facut la ei, inclusiv orice reparatii; de acolo am cumparat masina noua. Cum adica lucrati numai cu ei pe CASCO, in definitiv ce vina am eu ca cel de la gaze m-a lovit. Nu vreau sa-mi repar masina la orice service de cartier. In conditiile in care imi expira CASCO la BCR. Leasing si ma hotarasem sa fac la ASTRA. Ceva acum ma face sa ma indoiesc de ASTRA Asigurari ???
P.S. poate primesc si eu un raspuns....
florin 2006
Incepator

Maşina: Ford

Mesajde zender » 30 Oct 2011, 01:23

la rca sunt alte conditii fata de casco si nu e interesul companiei de asigurari sa iti dea tot mai ales ca ai te-ai dus la un service care nu are decontare directa cu astra, parerea mea e ca o sa dureze foarte mult la bdt si o sa stai cu masina blocata in service (e politica service-ului sa nu dea drumul la masina pana nu primesc banii)...sincer sfatul meu este sa iti faci pe casco si sa se faca regres asupra astrei...nu stiu daca ai cu franciza sau nu...oricum de la astra poti sa astepti mult si bine un raspuns ca nu cred ca se va intampla curand, afla numele inspectorului de daune care a deschis dosarul si da-i lui un mail (daca incerci la telefon nu prea o sa ai multe sanse), oricum eu m-am cam convins de astra....management romanesc, decizii impotriva clientului, eu am patit-o pe pielea mea si de cand sunt broker si am vazut cum lucreaza alte companii nu prea recomand astra decat la masini mai putin scumpe unde omul se uita la fiecare leut dar totusi il avertizez ca o sa fie si probleme....din punctul lor de vedere ar trebui sa te duci unde au decontare directa ca le-au impus niste contracte super dezavantajoase pentru service-uri unde isi primesc banii cu intarziere si cateodata mai putini...ori o muti pe casco ori dai de inspector si asteapta-te sa dureze...bafta
zender
Incepator

Anterior

Înapoi la Asigurari