1.Chiar crezi ca 150 kg in plus conteaza la manevrabilitate

,inseamna ca daca iei 2 persoane in masina ta s-a dus dracu manevrabilitatea ca are 150kg in plus.
pai, una e 150 kg cum zici tu "asezate" pe puntea din fatza si alta e 150 -300 kg!!! distribuite pe centrul masinii. io zic ca aici n-ai dreptate2.Nu induce nici o trepidatie,doar daca e din anii 80.
la drive test am condus TDCi-ul si avea acelasi "tremurat" la relanti pe schimbatorul de viteze, foarte familiar mie de pe megane (apropo era din 2002 si nu din '80 cum zici tu
)3.Nu ambalez niciodata cand plec de pe loc,asta e chiar invers la benzinare trebe sa ambalezi ca sa pleci de pe loc.
aici ai oarecum dreptate: la TDCi, daca bagai in prima treapta si luai piciorul de pe ambreiaj, masina pleca de pe loc, chiar si la 800-1000 ture fara sa accelerezi deloc, insa daca vrei sa "sara" si sa te "bage in scaun" tre' sa ai "talpa grea" inainte sa debraiezi....4.Achizitie si mentinere mai scumpa dar viata mult mai lunga,consum mai mic. (aici esti de acord cu mine si nu mai comentez...)
PS:Parerea mea singurul dezavantaj la diesel este ca e mai scump si multi prefera sa dea mai putini bani pe aceeasi masina dar pe benzina ca-i mai ieftina,sub pretextul ca dieselul ar avea o gramada de dezavantaje "imaginare".Va zic eu ca fost proprietar de benzinare ca dieselul in afara de faptul ca este mai scump nu prezinta absolut nici un dezaqvantaj.Astept sa aruncati cu pietre![/quote]
hei, n-arunca nimeni cu pietre... mai palavragim si noi....