Switch to full style
Care e mai buna? Comparatii intre diverse modele/marci de autoturisme.
Răspunde

Ce gume sa cumpar ?

03 Iun 2009, 21:17

Am o dilema....ce cauciucuri de vara sa cumpar :-?? :-?? Acum masina e incaltata cu Michelin Pilot Primacy...foarte bune dea;tfel,dar s-au cam uzat si urmeaza sa fac un drum in Germania unde o sa cam alerge micuta,si ma gandeam sa-i pun incaltari noi.Michelin Pilot Primacy parca nu-mi da mana sa cumpar si ma gandeam la astea:

Continental Premium Contact 2
Continental Sport Contact 2
Dunlop Sport 01

Astept niste pareri de la cei care eventual detin vreunul dintre aceste modele.

Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 04 Iun 2009, 10:08, modificat 1 dată în total.
Motiv: Mutat la Versus.

Re: Ce gume sa cumpar ?

04 Iun 2009, 08:39

Eu merg pe Continental, si de iarna si de vara (Premium Contact 2). Ma declar foarte multumit de ele (raport cost/performanta), dar pe de alta parte eu sunt genul care in Romania extraurban merge cu 90 Km/h, iar pe autostrada in Ungaria cu maxim 120 Km/h.

04 Iun 2009, 10:09

Eu am luat Dunlop SP Sport 01, foarte bune pe uscat iar pe ploaie mi sau parut excelente.
Fişiere ataşate
picdu_spsport01_3213100.jpg
picdu_spsport01_1213101.jpg
picdu_spsport01_2213100.jpg
(8.44 KiB) Descărcat de 500 ori

04 Iun 2009, 10:18

Personal cred ca Dunlop SP Spor Fast Response sunt mai reusite decat Sport 01.
Pe masina eu am Bridgestone turanza si sunt foarte multumit.

04 Iun 2009, 14:09

sunt bune sp sport 01. si nici nu sunt prea scumpe. eu as alege dunlop.
p.s. si eu tot primacy am, si tot primacy o sa-mi iau si data viitoare, sunt excelente :D

04 Iun 2009, 15:06

Merci de impresii.Am ales continental Sport Contact 2.Au un pret ok,si sunt foarte ok fata de cele Michelip pe care le avea masina.Bine,erau si la jumatate ca grad de uzura fata de astea care sunt noi.AM sa va tin la curent cu comportamentul la drum lung si bineinteles viteza >:)

06 Iun 2009, 08:54

Sport 01 am avut pe masina precedenta.Foarte bune,dar cam moi,s-au tocit mai repede decat ma asteptam.Ma decalr pe deplin multumit de Sport Contact 2.S-a schimbat toata masina :)) Acum sa vedem cat de mult tin ;)

10 Iun 2009, 14:11

Prea mult nu cred ca vor tine. Si eu am Continental Sport Contact 2 (ca multi alti posesori de ford) si la 2.500 km aveam uzura pe fata la 6,4 din 7 (7 fiind noi - notare facuta de mecanici). La aceasta uzura s-a ajuns dupa o exploatare in conditii cat mai normale. Am ESP cu TC ce nu le dezactivez niciodata, astfel mi-e imposibil sa plec cu "scartz", dupa cum se spune in popor.
Astfel, daca luam uzura de 6,4 din 7 in numai 2.500 km, rezulta probabil o durata de "viata" a cauciucurilor de aprox. 30.000 km. (asta daca le mai schimbi pe cele din spate cu cele de pe fata)

11 Iun 2009, 19:14

30.000 mi se pare decent pentru pretul lor.Am avut Michelin Pilot Primacy,care nu stiu cat au,dar sigur bat 50.000 ca popa,pretul insa e aproape dublu ;)

17 Iun 2009, 15:02

Incearca Pirelli Cinturato P 7 ( A fost lansat acum o luna nu stiu daca o sa gasesti in Romania)
Rezistenta redusa la rulare
consum redus de combustibil ( 0.68%)
Nu arunca apa in lateral ( masina va sta mai mult timp curata)
Răspunde