Care e mai buna? Comparatii intre diverse modele/marci de autoturisme.
20 Dec 2009, 13:15
si am uitat sa spun pretul...ford 1350 lire-peugeot 1000 lire...
20 Dec 2009, 13:24
La banii astia nu mai conteaza, ambele sint foarte bune; ramine problema taxei de inmatriculare si volanul pe dreapta...
20 Dec 2009, 17:35
Mondeo e mai solid, mai bine facut, mai fain de condus, are distributie pe lant si nu se schimba. La Mondeo, directia, ambreiajul si franele merg mai greu ca la Peugeot dar mie personal imi place asa, mi se par mai precise si mai usor de controlat cu finete.
La Mondeo poate fi motor TDCi sau TDDi. Diferenta este foarte importanta. Motoarele TDDi sunt mai zgomotoase, mai brutale dar nu au probleme cu pompa si cu injectoarele. Motoarele TDCi de pe Mondeo Mk3 sunt cele cu probleme cu injectoarele.
Peugeot are un motor mai bun, cam acelasi motor l-a preluat Ford pe modelele mai recente de Focus / Mondeo, cred ca are distributia pe curea si va trebui sa o schimbi, piesele de schimb se pare ca sunt o idee mai scumpe si in general masina nu este la fel de solida ca un Mondeo. Peugeot pare mai usor de condus dar nu are aceeasi tinuta de drum si precizie la manevrare ca Mondeo.
20 Dec 2009, 18:54
nu exista peugeot 406 hdi cu distributie pe lant?chestia asta ma cam pune pe ganduri si sa imi iau ford..in germania cam cat ar costa sa inmatriculez masina?e mai ieftin?stiu oameni in londra care dau sub 1000 de lire pe masina si ii tin 3-4-5 ani fara nici o problema!poate e si motorina de calitate!nu ce e la noi..