Care e mai buna? Comparatii intre diverse modele/marci de autoturisme.
Subiect închis

Re: Linutza ?! astept pareri MONDEO MK3 VS AUDI A4

04 Ian 2009, 15:04

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2iecare crede ce vrea, daca are careva un Golf 2.0 tedei frate si crede ca orice cocalar ca puterea vagului este invincibila il astept.

cu golful pe care l-as aduce ar fii prea nedreapta cursa ;) 2.0 tdi nu altceva

Daca e remapat... gasim noi si un focus 2.0 tdci gadilat nitel, poate chiar pe aici pe forum ;)

04 Ian 2009, 15:05

muzica9,am auzit de cursele de turisme doar ca poate ai auzit ca de atatia ani de zile constructorii prefera motoarele pe benzina.cand o intra diesel in F1 atunci o sa va dau dreptate partial.eu cred ca audi a introdus tdi la le mans pt ca anduranta e o caracteristica a dieselului si la viteza mare un diesel puternic se duce ca racheta...

almanahe,nu vreau sa ma contrazic pe forumul asta cu cineva dar iti spun inca odata ce am vrut eu sa zic prin "pierdere de timp si motorina".fa o liniutza diesel vs otto si ai sa vezi ce vreau sa spun.liniutza se desfasoara de regula pe o distanta de 402m nu pe un tur de circuit.pana ajungi la 100 cu diesel un benzinar trece de 140 si n-are rost sa arzi motorina pt atata lucru.de fapt o sa-ti povestesc ce s-a intamplat intre un passat 2.0 tdi 140 cp stock + inca ceva cai din cip si octavia 1 1.8 T 20v 150cp.passatul a furat startul la semafor si peste cateva sec a fost depasit si lasat in urma...o fi passat mai greu decat octavia dar totusi nici 140cp "pe sistem turbo" nu sunt de neglijat.eu nu fac liniutze decat cu mine insumi cand vreau sa o mai simt,o calc pana la 100 si ma linistesc.la craiova e un loc pe care astia cu mancarimi in palma il folosesc pt "liniutze" pt ca nu e drum public(tu da airport :-$ )

04 Ian 2009, 15:11

$1 scrie:$2uzica9,am auzit de cursele de turisme doar ca poate ai auzit ca de atatia ani de zile constructorii prefera motoarele pe benzina.cand o intra diesel in F1 atunci o sa va dau dreptate partial.eu cred ca audi a introdus tdi la le mans pt ca anduranta e o caracteristica a dieselului si la viteza mare un diesel puternic se duce ca racheta...

almanahe,nu vreau sa ma contrazic pe forumul asta cu cineva dar iti spun inca odata ce am vrut eu sa zic prin "pierdere de timp si motorina".fa o liniutza diesel vs otto si ai sa vezi ce vreau sa spun.liniutza se desfasoara de regula pe o distanta de 402m nu pe un tur de circuit.pana ajungi la 100 cu diesel un benzinar trece de 140 si n-are rost sa arzi motorina pt atata lucru.de fapt o sa-ti povestesc ce s-a intamplat intre un passat 2.0 tdi 140 cp stock + inca ceva cai din cip si octavia 1 1.8 T 20v 150cp.passatul a furat startul la semafor si peste cateva sec a fost depasit si lasat in urma...o fi passat mai greu decat octavia dar totusi nici 140cp "pe sistem turbo" nu sunt de neglijat.eu nu fac liniutze decat cu mine insumi cand vreau sa o mai simt,o calc pana la 100 si ma linistesc.la craiova e un loc pe care astia cu mancarimi in palma il folosesc pt "liniutze" pt ca e nu e drum public(tu da airport :-$ )

discutia era despre o disputa intre 2 motoare diesel. tu vi cu exemplu intre benzina turbo si diesel turbo, unde este clar ca va cistiga cel cu mai multe ture afisate pe bord.

04 Ian 2009, 19:38

$1 scrie:$2uzica9,am auzit de cursele de turisme doar ca poate ai auzit ca de atatia ani de zile constructorii prefera motoarele pe benzina.cand o intra diesel in F1 atunci o sa va dau dreptate partial.eu cred ca audi a introdus tdi la le mans pt ca anduranta e o caracteristica a dieselului si la viteza mare un diesel puternic se duce ca racheta...

almanahe,nu vreau sa ma contrazic pe forumul asta cu cineva dar iti spun inca odata ce am vrut eu sa zic prin "pierdere de timp si motorina".fa o liniutza diesel vs otto si ai sa vezi ce vreau sa spun.liniutza se desfasoara de regula pe o distanta de 402m nu pe un tur de circuit.pana ajungi la 100 cu diesel un benzinar trece de 140 si n-are rost sa arzi motorina pt atata lucru.de fapt o sa-ti povestesc ce s-a intamplat intre un passat 2.0 tdi 140 cp stock + inca ceva cai din cip si octavia 1 1.8 T 20v 150cp.passatul a furat startul la semafor si peste cateva sec a fost depasit si lasat in urma...o fi passat mai greu decat octavia dar totusi nici 140cp "pe sistem turbo" nu sunt de neglijat.eu nu fac liniutze decat cu mine insumi cand vreau sa o mai simt,o calc pana la 100 si ma linistesc.la craiova e un loc pe care astia cu mancarimi in palma il folosesc pt "liniutze" pt ca e nu e drum public(tu da airport :-$ )

discutia era despre o disputa intre 2 motoare diesel. tu vi cu exemplu intre benzina turbo si diesel turbo, unde este clar ca va cistiga cel cu mai multe ture afisate pe bord.

pai eu vin cu exemplu dintre diesel si benzina ca sa evidentiez ca senzatia din diesel nu se compara cu aia din benzinar.repet ce am scris mai sus,liniutza la diesel mi se pare ca o joaca de copil.senzatia pe care o ai intr-o masina pe benzina la o cursa 0-100km/h nu se compara cu senzatia dintr-un diesel la aceeasi cursa.ma rog,fiecare face ce vrea cu masina lui, eu doar mi-am exprimat punctul de vedere.un motor diesel,oricat de rafinat ar fi,nu e facut pt asa ceva.
Ultima oară modificat de sorinaccio101 pe 04 Ian 2009, 19:47, modificat 1 dată în total.

04 Ian 2009, 19:45

$1 scrie:$2iecare crede ce vrea, daca are careva un Golf 2.0 tedei frate si crede ca orice cocalar ca puterea vagului este invincibila il astept.

cu golful pe care l-as aduce ar fii prea nedreapta cursa ;) 2.0 tdi nu altceva

Daca e remapat... gasim noi si un focus 2.0 tdci gadilat nitel, poate chiar pe aici pe forum ;)

poate el sa fie remaparea remaparilor, treaba e ca golful e 4x4, lucru fatal la liniute...nu vreau sa laud golful (sunt fan ford) dar chiar nu ar fi o cursa egala...as avea curaj sa pun ramasag pe golf, daca nu ar avea 4x4 nu stiu cum ar sta treburile.
cred ca ar trebui mutat la focus vs. golf discutia asta...scuze de offtopic :D

05 Ian 2009, 16:30

$1 scrie:$2poate el sa fie remaparea remaparilor, treaba e ca golful e 4x4, lucru fatal la liniute...nu vreau sa laud golful (sunt fan ford) dar chiar nu ar fi o cursa egala...as avea curaj sa pun ramasag pe golf, daca nu ar avea 4x4 nu stiu cum ar sta treburile.
cred ca ar trebui mutat la focus vs. golf discutia asta...scuze de offtopic :D

Despre ce golf vorbesti!? :-??
La motoare egale tine seama si ca avand 4x4 Golful va pierde din putere cu greutatea suplimentara acestei optiuni ;)
Uite... TT-ul din semnatura are quattro si are 1,500 de Kg (parca)... cand te uiti la ea cat de mica e si vezi ca e mai grea cu 150 de Kg decat un FF2 te pune pe ganduri nu? ;)

05 Ian 2009, 16:48

Sunt și golfuri cu tracțiune integrală.

05 Ian 2009, 17:10

$1 scrie:$2unt și golfuri cu tracțiune integrală.

4 motion da ;)

05 Ian 2009, 17:15

Aaa de asta zici ca nu e corecta, cand si unde? ca am mai papat 2 pe paine ;;)

05 Ian 2009, 18:18

$1 scrie:$2aa de asta zici ca nu e corecta, cand si unde? ca am mai papat 2 pe paine ;;)

o sa intreb proprietarul daca vrea, din pacate masina nu e a mea (intr-adevar e ceva mai grea)
aaa si inca un mic detaliu...masina are aproape 200 cp ;;) :-"

05 Ian 2009, 20:51

original a avut 170 sau 140 ?

05 Ian 2009, 20:56

Daca este remapata liniuta nu e corecta, masina mea este stock. Dar cum am spus si mai spus si mai sus gasim si un Focus cu mapa :)

05 Ian 2009, 20:58

$1 scrie:$2aca este remapata liniuta nu e corecta, masina mea este stock. Dar cum am spus si mai spus si mai sus gasim si un Focus cu mapa :)

da, e ramapata!

05 Ian 2009, 21:04

Sa se dea cu un ST in cazul asta :P

05 Ian 2009, 21:07

$1 scrie:$2a se dea cu un ST in cazul asta :P

bre...ne injura adminii de offtopic, daca vrei vb. pe mess "bogladen" e id-ul daca vrei mai multe detalii! :-"

05 Ian 2009, 22:20

$1 scrie:$2re...ne injura adminii de offtopic
Daca bagi un litru/kil de miere d-aia de ai la vanzare, ma fac ca nu vad :D

05 Ian 2009, 22:21

$1 scrie:$2re...ne injura adminii de offtopic
Daca bagi un litru/kil de miere d-aia de ai la vanzare, ma fac ca nu vad :D

bag nenicule, daca e pentru o cauza nobila!!! :P

21 Ian 2009, 16:31

revenint la titlul topicului...eu cred ca mondeo de 2l rupe A4 de 2l de nu se vede. Zic asta pentru ca C-max-ul meu rupe A4 de 2 l de nu are aer...deci nu am nici o indoiala despre mondeo.

23 Ian 2009, 15:16

asta este raspunsul care il cautam ! ce motorizare ai pe c-max ?

24 Ian 2009, 13:04

$1 scrie:$2sta este raspunsul care il cautam ! ce motorizare ai pe c-max ?

Pai vezi ca scrie acolo: Car: Ford C-MAX 2.0 TDCI, 136 hp, GHIA+__2005
Iar cu ruptul ... hai sa fim seriosi! Nu ai cum sa rupi adudi-ul care are aceeasi motorizare si acelasi numar de cai. Diferentele sunt facute de soferi si starea generala a masinii.

25 Mar 2009, 18:18

dolnet, cum e cu pozele alea de la liniuta?

25 Mar 2009, 20:01

tot urmaresc topicul, cine stie poate pune poze ca de cand spune.Ai spus ca pui poze de la pagina 2 ,acum e pagina 6 si nici urma de poze.Pe aici e numai oftopic asa ca asta e ultimul post in topic.Sanatate tuturor.

06 Apr 2009, 22:53

Cand am deschis topicu asta aveam alta parere despre acest forum! de cand mi-a expirat banu intru doar sa ma documentez ! cine vrea pozele sa dea PM ! nu le postez pe forum

17 Iun 2009, 14:44

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) ce m-am distrat cu topicu asta... afli niste chestii da' ramai prost... =)) =))

05 Iul 2009, 00:14

se poate inchide...
Subiect închis