Care e mai buna? Comparatii intre diverse modele/marci de autoturisme.
Răspunde

cauciucuri noi-new modeo

05 Iun 2009, 16:14

ma apropi de 60.000 km si ma lasa cauciucurile
astept ceva sugesti

un vanzator mi-a recomandat Falkon sper ca am scris bine
sunt facute numai in Japonia si sunt locul 6 la mondial
sunt campionii de la cursele de dirt

alte sugestii??

cele mai bune conform bild sunt Goodyear formula 1

Re: cauciucuri noi-new modeo

06 Iun 2009, 10:25

Michelin Primacy HP - nu vei avea de ce sa te plangi.

06 Iun 2009, 11:09

Vredestein Ultrac sa Hi-trac, se fabrica numai in olanda si sunt super Ok.

06 Iun 2009, 11:29

Subscriu pt Vredestein Ultrac. Sunt printre cele mai silentioase de piata. Cam scumpe, dar merita.

Imagine

06 Iun 2009, 12:28

TOYO? :-"

12 Iun 2009, 16:09

Michelin Primacy HP , sunt apreciate ca fiind cele mai bune , sunt cele mai vindute de aceea au scazut pretul ( 4 buc 400 e ) . Eu dintr-astea imi iau ( ma apropii de 60 000 km ) . Pe locul 2 in top sunt Continental Premium contact 2 .

13 Iun 2009, 23:38

Eu as opta pentru Dunlop, Goodyear, Continental. As evita lucrurile frantuzesti, in general sunt laudate, asta pana devii proprietarul lor si te intrebi de ce erau laudate, Michelin nu am avut, dar m-am intepat cu altele destul de tare incat sa nu repet grseala.

14 Iun 2009, 00:30

$1 scrie:$2redestein Ultrac sa Hi-trac, se fabrica numai in olanda si sunt super Ok.

Hi-Trac sunt cam slabe pentru masina lui. Recomand SporTrac3. Tot Vredestein.
Fişiere ataşate
Vredestein.JPG

16 Iun 2009, 17:23

michelin primacy... frantuzesti, ne-frantuzesti, sunt f bune :D

26 Iun 2009, 07:53

Summer car tyres
1 Michelin - PILOT SPORT PS2
[1.75] / 247
2 Michelin - ENERGY SAVER
[1.81] / 101
3 Uniroyal - RainSport 2
[1.92] / 66
4 Fulda - EcoControl
[1.92] / 315
5 Hankook - Ventus V12 Evo
[1.96] / 133

asta e topul pt anul asta
dar marea belea e ca locul 1 nu se face pe 16 numai de la 17 in sus

26 Iun 2009, 08:44

Nu exista un TOP pe anul asta ... sunt mai multe organisme\institutii care desfasoara teste la nivel international si rezultatele sunt usor variabile intre ele.
Personal cred ca Michelin face cauciucuri bune in general dar nu au nimic exceptional .... nu au nici o guma care sa iasa din multime iar preturile sunt usor cam mari.

Apropo ... http://74.125.87.132/translate_c?hl=ro& ... PldlbIzZDg

PS ...acum am vazut rezultatele pentru Michelin Primacy HP :-O

26 Iun 2009, 09:07

Tot Michelin as recomanda. Chiar daca in francezi nu prea am incredere, in cauciucurile astea am. Focusul meu e incaltat momentan cu ele, dar trebuie sa le schimb foarte curand ca sunt plate, dar tot aceasta marca o sa imi cumpar.

26 Iun 2009, 10:47

da ideea e simpla
sunt mai multe topuri si teste
dar anul asta
pe autoblid.de si pe tyretest.com au iesit michlin

cele mai cunoscute site din germania si anglia au un singur castigator
eu zic ca asta spune multe

08 Iul 2009, 00:09

Dunlop SP Sport...foarte bune.
Am luat cateva curbe cu viteze la care cred ca nici Turanza ER 300 nu faceau fatza.Am ramas prost cand am vazut ca am luat curbe de ~90 grade cu viteze de 80+km/h.
@drv,daca cauciucurile originale au rezistat 60.000km,inseamna ca esti un sofer foarte calm.La mine Turanza cred ca nu vor trece de 40.000km. :D :-"

08 Iul 2009, 19:01

la curbe mai conteaza si raza de curbura, ca asa am trecut si eu prin curbe de 90 grade cu peste 150 km/h.
si de unde stii ca Turanza nu facea fata? ai avut si ai mers la fel cu ele prin acealeasi curbe?

10 Iul 2009, 21:56

Conteaza si care model de SP Spor la folosesti insa in general in teste Turanza ER300 sun peste oricare din gumele din gama SP Sport. Oricum din ce zici .. eu inteleg ca ai turanza acum pe masina si totusi curbele alea la 90 de gr le iei cu Dunlop ... nu inteleg. Cum ai luat curbele alea cu dunlop daca zici ca nu crezi ca turanzele nu te vor tine 40.000(banuiesc ca zicand asta le ai pe masina)?

14 Iul 2009, 09:18

recomand si goodyear excellence, tocmai ce mi-am pus pe masina (215/55/16) si sunt super! asa de super ca am luat si amenda de viteza pe valea oltului... :)) se tin mai bine in curbe decat primacy si scartaie mai putin. =D>

15 Iul 2009, 16:11

mai incet cu exagerarile, una e sa iei un viraj de 90 de grade cu peste 80, alta cu peste 150.
masinile super super sport si F1 abia cred ca sunt capabile de astfel de performante. si sa iesi in romania dintr-un viraj in care nu vezi nimic cu 150 la ora (presupunand ca ai dreptate), trebuie sa fii cu adevarat inconstient, ca sa nu spun altfel.

15 Iul 2009, 16:22

n-ai inteles ideea :|, mai bine nu scriai.

21 Iul 2009, 11:51

Dintr-un top facut de Auto Motor und Sprot Germania, Bridgestone Turana ER300 a iesit invingator iar pe locul 2 a iesit Good Year Primacy. O nota buna a avut si Hankook (nu mai stiu ce model era) si este de altfel la un pret avantajos.

22 Iul 2009, 08:33

$1 scrie:$2a apropi de 60.000 km si ma lasa cauciucurile
astept ceva sugesti

un vanzator mi-a recomandat Falkon sper ca am scris bine
sunt facute numai in Japonia si sunt locul 6 la mondial
sunt campionii de la cursele de dirt

alte sugestii??

cele mai bune conform bild sunt Goodyear formula 1

Falken are taica`miu la masina lui si este total nemultumit, dupa 1,5 ani si vreo 30 de mii km cauciucurile sunt bune de aruncat. Intradevar, pe ele scrie <Made in Japan>. Mentionez ca nu conduce sportiv.
Eu am Vredestein de 9 luni si deocamdata sunt multumit, vedem mai incolo.
Răspunde