Oricum, foarte bune valori pentru ambele. De fapt, cam toate masinile actuale se inscriu in standardele acelea la clasa respectiva.
Nu cred ca o Toyota Corolla, Octavia sau altele din clasa respectiva au zgomot mai mare la aceeasi viteza. Mai bine e posibil clar, dar la masini scumpe (Audi, Mercedes, BMW si altele mai exotice pentru mine).
In mod sigur n-o sa mi se para Focusul zgomotos, fiindca vin de pe o Fabia, cum am spus. Foarte silentioasa masina pina acum vreo doi ani, cind a intrat unul intr-un Logan parcat paralel cu mine in fata blocului. L-a proiectat in mine si mi-a distrus toata partea stinga.
Am facut masina pe RCA-ul vinovatului la Augsburg, care mi-au schimbat totul, dar au dat un mare chix cu insonorizarea la portiera stinga. Probabil au uitat sa monteze vreo folie sau era diferit geamul de la sofer, nu stiu. Si chiar si asa era silentioasa

Deci nu-mi fac probleme cu zgomotul, mai degraba as zice ca m-au speriat problemele semnalate in sectiunea Focus II.
Vin de pe o masina care a mers impecabil 120 000 km (facuti in opt ani de mine) si sper sa n-am probleme nici cu asta. O sa-mi fac cruce si-o sa sarut icoanele de prin casa cind ma duc s-o achizitionez, poate nimeresc una buna

Multumesc mult de sfaturi !
LE: Am uitat sa specific, faza cu deprecierea din primul an la masinile noi inclina greu balanta in favoarea unui SH. Englezii sint experti in asa ceva si au grafice pentru treburile astea.
Daca te uiti in grafice, curba deprecierii descrie o prapastie gigantica in primul an de folosire, iar apoi se echilibreaza treptat. Deci intr-adevar, e mult mai bine sa-l lasi pe altul sa ia lovitura asta grea, mai ales daca iei masina de la un om de incredere.