$1 scrie:$2ai m-am saturat sa tot repeti unele chestii unde ti s-a mai explicat ca nu zboara cum zici tu. Chiar daca la altele posibil sa ai dreptate.
pai mi-ai spus ca la tine nu se plimba mocheta prin portabaj si ca este decupata respectand forma portbagajului . f bine si f adevarat. la mine nu e asa si daca verificam la o intalnire a forumului poate ajungem la concluzia ca sunt mai multi in situatia mea ceea ce genereaza o veridicitate a spuselor mele. comparativ cu alte modele de masini, se poate spune ca la focus, mocheta este decupata prost deseori si se plimba prin portbagaj in comparatie cu mocheta altor masini ce vine frumos pusa intr-un canal de cativa mm, are o sina de plastic ce o tine fixa samd.
la tine se ard becurile mai rar, la altii mai des. stai sa ti se arda un bec si sa mergi 100 de km pe polei ce aparea in fata ta cand nu te asteptai si sa fie si intuneric afara cum am patit eu de craciun intre vaslui si tecuci sa vezi atunci ce injuri. apoi drumul a continuat spre bucuresti cu mazga si sarea mizerie de la masinile din fata, farul ala care functiona devenise chior(noroc ca mai aveam proiectoarele din bara) si la fiecare 50 de km ma opream sa le spal pt a putea continua drumul. daca era o femeie in locul meu si patea acest lucru , probabil nu avea curaj sa continue drumul asa si se oprea la un hotel si pierdea niste bani si timp. toate astea pt un amarat de bec de 10ron care se arde cand ai nevoie mai mare de el.
@mihai L
nu mi-ar placea ca merg cu avensis in halul ala. insa atat eu cat si soferul respectiv am fortat in curba respectiva si in mod normal nu aveam motive sa o fac pt ca fiecare din noi a riscat acolo. nevasta-mea s-a trezit din somn iar bagajele au inceput sa se plimbe prin portbagaj. in mod normal , nu ai nevoie de astfel de manevre. daca mai ai si un copil in masina... practic diferenta intre avensis si focus la tinuta de drum devine 0 daca nu mergi ca un "racer". daca ai alte prioritati la o masina si alegi sa platesti in plus pt aceastea, cu siguranta iti recuperezi investitia la revanzare si poate chiar si ceva in plus.