Bogladen,ai spus ca putine masini de aici(pe acest forum)trec de 200.000km...hmm,interesant dar nu cred ca ai dreptate.
Am cu a mea aproape 150.000km si 100% sigur va trece de 200-220.000km tot cu mine ca sofer.Ce rost are sa schimbi o masina dupa 50-60.000,adica dupa ~2 ani de utilizare?Cati fac treaba asta?Ca sa faci asta,trebuie sa ai bani de-i intorci cu furca.O masina se pastreaza de obicei pe intervalul 0-200.000km.
Cati isi permit sa schimbe masina dupa 1-2 ani doar ptr. faptul ca se plictisesc de fiara actuala?
Argumentul dat de tine pica din start si nu are nicio valabilitate ptr. ~95% din soferii/posesorii auto din RO.
Daca cumperi in 10 ani 'doar' 5 masini noi si le vinzi cu o pierdere accentuata,se strange o suma fabuloasa de 25-35.000e,care nu se justifica in niciun fel sa fie aruncata pe fereastra doar ptr. a merge cu moda.Bogdane,vorbesti de parca ai avea salar de 2-3.000e/luna.

Asa si ca sa revin la subiect,
Mai oameni buni,cum sa cumperi Kia?,...daca poti lua Ford?
@Gigistagiaru,cred ca lumea care isi da aere de superioritate ca au Ford si nu Kia,o fac pe buna dreptate.Ford e Ford,Kia este...hm,cum sa spun.....inca la nivelul unei jucarii asiatice.
E normal ca posesorii de Kia&Co sa se simte ofensati de pareri din astea 'subiective' ca a mea,dar cred ca Kia,inca,nu se poate lupta cu masini gen Ford.Kia e inca la inceput si mai are mult de invatat.Ei acum incearca marea cu degetul.e ridicol sa citesti pe forum-uri comparatii C'eed VS Focus si Focus sa fie calcat in picioare de o jucarie coreana.Singurii care lauda Kia sunt 1.posesorii activi pe forumuri,2.femeile care au primit aceste masini de la soti si n-au habar de industria si tehnica auto si,bine inteles,3.producatorul acestor jucarii dragute.
Gigi,n-am vrut "sa-mi bat joc" de posesorii de Kia dar consider ca aceasta comparatie e cel putin deplasata(daca nu chiar ridicola sau chiar...jignitoare ptr. Focus

)
Compara Ford cu VW sau Toyota,Honda si nu cu ChinaTown.

,Kia nu face fata unei comparatii cu Ford...
Cumpara Ford si lasa China la m... in p.... ca iti va parea rau,cel tarziu dupa primul an.
PS:Ford=multa masina Kia=multa reclama

PPS:Cum e treaba cu garantia motoarelor la C'eed?150.000km?Oare sa fie din cauza ca nu prea rezista la carburantii din RO?Un Ford rezista sute de mii de km fara probleme la motor.