de moro50 » 17 Oct 2011, 21:41
Alex 1000RR, nu inteleg faza cu "sa-mi dai peste nas". Pai cu ce crezi tu ca poti sa-mi dai peste nas, cu un amarat de MB 350 4 matic, nu se stie din ce an. Ai idee ce masini mai am eu, sau ai idee ce masini am mai condus eu? Vad ca tu ai avut 4 masini, eu am avut aproximativ 40. Cred ca este o diferenta semnificativa.
Si hai sa-ti spun si cam ce masini am la job si pe care le-am si condus mii de km:
- MB clasa S 600, 500 din 2004, 2006, 2007 2009 si 2010. Ti-ai dat seama ca toate sunt benzinare?
- BMW X5 din 2009, toate 4.8 i;
- BMW 530 Xi DIN 2009;
- VW TOUAREG 3000 i .
Si cateva JEEP-uri mai vechi cu motoare de 5.0 si 6.0 l tot benzinare. Dieseluri nu am decat Logan pentru marfa.
Asa ca pana sa dai la cineva peste nas, mai bine te interesezi cu cine vorbesti si apoi vezi tu daca poti sau nu sa te ridici la nivelul interlocutorului (asta este un sfat general valabil, nu ma refer la discutia dintre noi). Apoi cand citesti, citeste cu atentie si vezi ce am scris.
"Acum banuiesc ca ai inteles ca eu nu discut aici de M sau 55-63 AMG, de Lambo Sau Ferrari, discut de benzinare aspirate de pana in 200 de cai. Peste 200 de cai se mai schimba lucrurile chiar si cu aspiratele, iar de turbo benzina nici nu mai discutam."
Vazand aerul tau de superioritate, te-am intrebat ce masina ai, sperand ca ai si tu un Lambo sau Ferrari sau macar un M sau 63 AMG si atunci ma inclinam in fata ta, dar tu te apuci sa enumeri niste masini banale si un MB putin mai rasarit.
Dar sa nu intram in polemica si sa nu mai poluam topicul omului. Asa ca bafta si drumuri cat mai bune.
FOCUS 2 - SEDAN; 2.0 TDCI - 136 CP.