eu zic s`o spargetzi voi astia neincrezatori ! ce vroiatzi sa fac poze d`acuma ? cat despre 5inci , am selectat o parte din postu lui "voi auziti ca niste derbedei faceau liniute si a dat peste un membru din familia voastra "
is unii oameni care trebuie ei sa faca pe Bufonii , el a pus problema pt mintea lui .. la fel de bine poate sa zica oricine " Voi auziti ca niste copilasi dragalashi cu carnet fara antecedente penale mergeau lin si frumos cu 120 / H :X si un betzivan notoriu ishi baga mutra in fatza masinii... si a mai si stricat masina , masina lovita este in service , mecanicii promit sa o faca pana de sarbatori , toata familia este alaturi de ea ! , alcoolicu ala.. e undeva intr`un shantz.. ca n-au locuri la spital... ashea ca 5inci cum te-ai simti tu sa te sune tactu sa-ti zica ca un alcoolic a dat peste el si tzi-a facut praff masina si culmea alcoolicu mergea si fara asigurare nu mai dramatiza atat ca n-ai motiv
Si ca sa vezi pana unde poate duce nesimtirea ! "Te duci la Politie" si ce-o sa faci tu la politie

)
Stitzi ne-a gabor ... am vazut yo p`un forum .... ! Din cauza astora ca tn traieste lumea prost ! au fost ai tai sifoni la militie pe vremea lu ceashca si ai in sange ?