muzica9,am auzit de cursele de turisme doar ca poate ai auzit ca de atatia ani de zile constructorii prefera motoarele pe benzina.cand o intra diesel in F1 atunci o sa va dau dreptate partial.eu cred ca audi a introdus tdi la le mans pt ca anduranta e o caracteristica a dieselului si la viteza mare un diesel puternic se duce ca racheta...
almanahe,nu vreau sa ma contrazic pe forumul asta cu cineva dar iti spun inca odata ce am vrut eu sa zic prin "pierdere de timp si motorina".fa o liniutza diesel vs otto si ai sa vezi ce vreau sa spun.liniutza se desfasoara de regula pe o distanta de 402m nu pe un tur de circuit.pana ajungi la 100 cu diesel un benzinar trece de 140 si n-are rost sa arzi motorina pt atata lucru.de fapt o sa-ti povestesc ce s-a intamplat intre un passat 2.0 tdi 140 cp stock + inca ceva cai din cip si octavia 1 1.8 T 20v 150cp.passatul a furat startul la semafor si peste cateva sec a fost depasit si lasat in urma...o fi passat mai greu decat octavia dar totusi nici 140cp "pe sistem turbo" nu sunt de neglijat.eu nu fac liniutze decat cu mine insumi cand vreau sa o mai simt,o calc pana la 100 si ma linistesc.la craiova e un loc pe care astia cu mancarimi in palma il folosesc pt "liniutze" pt ca nu e drum public(tu da airport

)
Veti recunoaste un OM DE EXCEPTIE dupa un singur indiciu :"TOTI IMBECILII SE UNESC IMPOTRIVA LUI"
VERITAS ODIUM PARIT
Insulta e declaratia infrangerii