Achizitie SH, 1.4 benzina versus 1.4 diesel
Fiesta 1.4 16 V, 80 cai, Echipare Ghia, Culoarea panther black
Pozitiv: masina e foarte bine intretinuta, este echipare ghia, iar culoarea neagra e boala mea, masina este din 2007
Negativ: masina are in jur de 70.000 km, am oarece temeri legate de consum.
Intrebari: n-am stat sa caut in cate secunde ia suta si greutatea?. Distributia e lant sau curea? La cat se schimba distributia?
Fiesta 1.4 Tdci, 68 cai, Echipare Comfort, culoarea sea grey
Pozitiv: mai am un specimen in familie si fuge de rupe pamantul, n-am mers cu 1.4 benzina de aia sunt curios. PArtea buna e ca are doar 30.000 km si are reviziile facute in dealer autorizat.Masina este din 2006
Negativ: fiind echiparea comfort are spoilerul fata din 2 bucati, negru+color ceea ce nu imi place. Lipsa farurilor de ceata, ce suplinesc noaptea vizibilitatea (se stie ca fiesta are faruri chioare) Alta chestie oarecum nasoala dar nu neaparat, masina este la o firma de auto rulate, a fost cumparata dupa terminarea leasingului.
Ambele masini se invart la 6000 de euro asa ca sunt cam nehotarat.
La cea pe benzina ma incanta cum arata in echiparea ghia
La cea pe motorina ma incanta motorul, consumul si faptul ca se poate face chip tuning+km putini.
Am mai gasit si o fiesta 1.6 tdci dar e cam dubioasa, echipare comfort, 20.000 km si pretul de 5500. E masina de firma deci cred ca zic pas, mai ales ca e din Bucuresti.
Pot sa ma invart intre 5500-6500 euro cash pentru masina din 2006/2007. Voi ce ma sfatuiti?
-
lex309 - Ford Freak
- Maşina: Ford Fiesta
- VIN: WFOHXXGAJH5G43566