mersi... am umblat astazi dupa polita rca a tipului ala (tocmai astazi s-a gasit sa plece din bucuresti), care conducea o masina inchiriata (nu avea polita asupra lui aseara la politie - si-a luat si o amenda ca nu avea nici permisul la el si nici buletinul, decat un pasaport)... du-te la radacini plevnei, de acolo la radacini marasesti, de acolo m-au trimis la omniasig grivita, de acolo la omniasig stefan cel mare (acolo stai si asteapta cat a cautat jumate de departament polita prin "enshpemii" de cutii), de acolo inapoi la omniasig grivita (coada mare la dosare)... m-am plictisit si am mers cu bicuss si cu inca doi tov. sa mancam, dupa hai inapoi la omniasig grivita unde am asteptat vre-o doua ore sa iasa agentu lu peste sa faca "fotoshooting" cu masina...

am plecat la 12:00 de acasa si am ajuns pe la 20:40 inapoi... acu sa vad ce rezolv cu service-ul...

m-or tine si aia vre-o luna cu masina in service?
P.s. O sa imi scot la plotter zilele astea un sticker cu "Nu a fost vina mea" si o sa il lipesc pe aripa din fata ca prea se holbeaza lumea prin trafic....