Welcome to the club!
Deci sambata dimineatza mi`am adus un Ford Focus Combi 1.8 TDCi 115 cai din 29 oct 2001 , 4 airbaguri , abs , cas cu cd , comenzi pe volan , AC , geamuri electrice.. am fost cu 190 cu el pe autostrada si mi`a placut cum se comporta , azi am fost sa il pun pe tester si mi`a zis ca ii posibil sa am o problema la un injector , dar mi`au zis ca din cauza ca nu am apucat sa schimb filtrele la el , maine am programare la distributie ca de aia imi era mai frica si probabil ca poimaine imi voi schimba restul filtrelor , cel de aer mi l`am schimbat eu si cel de motorina as putea dar nu ma bag.
Pana acum is foarte multumit de masina , sper sa nu am probleme cu injectoarele sau cu pompa de inalta presiune.. as avea o intrebare la cei ce au avut probleme cu injectoarele , cum v`ati dat seama ca ceva nu merge bine , ca la mine nu scoate pic de fum nici la 4000 RPM , si comporta foarte bine motorul si nu are nici un sunet mai ciudat.
P.S. Ma numele meu este Horia si sunt din Oradea , in prezent lucrez la un mag de piese auto de import , daca vreti sa stiti ceva preturi lasati-mi un mesaj cu datele masinii si cu ce aveti nevoie.
Pana acum is foarte multumit de masina , sper sa nu am probleme cu injectoarele sau cu pompa de inalta presiune.. as avea o intrebare la cei ce au avut probleme cu injectoarele , cum v`ati dat seama ca ceva nu merge bine , ca la mine nu scoate pic de fum nici la 4000 RPM , si comporta foarte bine motorul si nu are nici un sunet mai ciudat.
P.S. Ma numele meu este Horia si sunt din Oradea , in prezent lucrez la un mag de piese auto de import , daca vreti sa stiti ceva preturi lasati-mi un mesaj cu datele masinii si cu ce aveti nevoie.
[img]http://clubford.ro/files/cfor2_116.gif[/img]
New:Ford Focus 1.6 TDCI 109 HP 2006
EX:Ford Focus 1.8 TDCI 115 HP 2001
New:Ford Focus 1.6 TDCI 109 HP 2006
EX:Ford Focus 1.8 TDCI 115 HP 2001
- Daddy
- Member