masina mea noul Ford Focus 3
Buna ziua. ma bucur ca astazi am intrat si eu in marea familie Ford. sunt noul posesor a unui Ford Focus 2013 1.0 T EcoBoost de 92 kw si 125 cp. benzina euro 5 gama Titanium 5 usi. are ca dotari suplimentare urmatoarele: pachet MFP 27, MFP 3, ICE 7, vopsea meatalizata si pachet lumini. sper sa ma bucur alaturi de voi de noua mea masina. sunt fericit ca acum fac parte din acesta familie. poze cu masina sper sa pot descarca peste aproximativ 10 zile cand voi intra efectiv si in posesia masinii. va multumesc pentru tot si va doresc tuturor numai bine.
- Victor Lala
.Vroiam sa o prezint si eu aici dar dupa câteva îmbunătăţiri. O sa fii mulţumit de ea
. Baftă si aşteptăm poze
si sper ca in continuare sa intru la targu mures la facultatea de medicina de acolo. Eu voi intra in posesia masini saptamana care vine ... Sper sa fie frumos astfel incat sa pot face si cateva poze. In rest am reusit sa mai scoatem de la cei de la ford anumite optionale ca : senzori parcare spate si navigatie detasabila deoarece a fost ziua mea pe 5 aprilie
. Eu din pacate nu prea sunt lamurit cand sunt intalnirile ford in Bucuresti, daca ma poate ajuta cineva sa inteleg in ce zi si la ce ora ... voi incerca sa fiu acolo