Frumoasa jucaria. Grasuta ta imi aduce aminte de a mea pe vremuri. Arata cam la fel, cu acelasi echipari si soferul avea aceleasi planuri de viitor. Vremuri bune.

Elementele
originale de caroserie ale ST-ului le gasesti la preturi bune pe ebay Anglia. Majoritatea sunt lovite, zgariate, cu probleme dar nu te speria de ele pentru ca se rezolva usor. Oricum trebuie sa le vopsesti...
Multi nu trimit piesele in afara tarii. Pe unii ii convingi usor sa le impacheteze si sa le trimita prin curier insa nu te astepta la preturi mici de transport.
Poti apela la persoane care te pot ajuta cu adusul in tara. Ii gasesti usor aici in forum.
Daca gasesti piesa dorita in orasul tau, ia-o! Te scapa de multe batai de cap si, uneori, bani cheltuiti in plus.
Recomandarea mea e sa cauti si sa ai rabdare.
Plasticul aftermarket e cam de ... substanta maro. Se sparge usor, se repara greu. Recomand sa-l eviti.
Ai mare grija cu piesele cumparate online, in special cele de dimensiuni mari, pentru ca Vama Romana abia asteapta sa aplice TVA si taxe vamale. Sa nu ai surpriza sa ai de ales intre plata unor taxe mari pentru a lua piesa si intoarcerea ei la expeditor cu plata transportului de catre tine. In orice caz, iesi prost la buget.
Din cate am citit si auzit, cotierele originale sunt mult mai bune decat cele aftermarket.
Daca esti din Bucuresti poate ne intalnim intr-o zi. Vreau sa ascult un alt Ti-VCT ca sa-l compar cu al meu care nu mai e in toate mintile lui. Eventual facem o diagnoza ambelor motoare ca sa compar niste grafice. In felul asta vezi si tu daca al tau are vreo problema ascunsa.
Spor la modificari si sa te bucuri de ea fara incidente.