Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

NA CA AM NIMERIT SI EU AICI:))

06 Ian 2008, 01:45

DIN PKTE ABEA MAI TARZIU O SA PUN POZE CU MASINUTA MEA......EA FIIND O FORD FIESTA RS DIN 2000 1.6 16V 105 MAGARI:)) ADMISIE SPORT CUTIE SPORT SHORT SHIFTER SUSPENSII SPORT ......E FRUMOASA RAU SINCER CHIAR IMI PLACE......DIN PACATE AKUM AM O PROBLEMA CU EA.......SI CAM ASTA AR FI SI MOTIVUL PENTRU CARE M-AM INSCRIS AICI....AM DESCHIS UN SUBIECT PE FORUM LA MASINI-FIESTA CU TITLU DE PROBLEME CU O FIESTA ZETEC S SALUTARI

06 Ian 2008, 02:00

Salut si Bine ai venit.

Sa iti stapanesti sanatos si fara probleme masinuta in continuare, sa pui si poze cu ea. Si sper sa iti rezolvi problemele!

Catvea rugaminti as avea, si cred ca vorbesc in numele tuturor : sa scrii fara majuscule (doar prima litera a primului cuvant dintr-o propozitie), fara limbaj de mirc (cu "pkte" m-ai prins in offside :D ), sa folosesti, daca se poate si unde este cazul, si alte semne de punctuatie in afara de punctele de suspensie.

Merci pentru intelegere si Numai bine!

ok!!!

06 Ian 2008, 02:11

nici o problema toxicristi;dar as avea si eu o rugaminte poate poti sa ma ajuti: nu stiii pe nimeni din tot clubul asta care sa ma ajute si pe mine sau macar sa imi dea un sfat? mersi ,salut!
Răspunde