Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ovalul albastru - Ford Mondeo MK4

15 Ian 2016, 16:52

Dupa ce 9 ani am schimbat diferite masini din grupul PSA, 307, 407, vreo 3 C5-uri si doua scurte "derapaje" in afara PSA-ului cu o Skoda Superb si o Laguna GT 4Control a venit randul unui Mondeo. Asadar ultima achizitie: Ford Mondeo MK4 Facelift, hatchback, echipare Titanium, 2011.
Masina am achizitionat-o ca de obicei din Franta, la inceputul lunii decembrie. Avea in momentul achizitiei 138.xxx km, cu ultima revizie efectuata in FR in 03.2015 la 128.xxx km. Motorizarea nu e chiar ceea ce mi-am dorit insa si asa am cautat destul de mult pana am gasit ceva ok din pdvd al dotarilor, km, culoare(am vrut neaparat fie alb fie argintiu), pret. Asadar motorizarea e 2.0 TDCI de 85kw doar, adica 115CP insa am vorbit deja cu Alex(Doc) si in masura in care o sa am timp liber sa ajung la CJ la colegul turbojack, o sa suporte masina o remapare.
Ca si investitii inafara de achizitia efectiva, pana in momentul de fata au fost doar un set de presuri de cauciuc, un set de anvelope de iarna 215/55R16 ContiWinterContact TS850 plus cheltuielile in vederea inmatricularii: eliberare CIV + timbru de mediu.
In primavara va primi cu siguranta un set nou de jante OEM cu anvelope de vara. Imi trage cu ochiul foarte tare un model de Y-uri pe 18 care vin pe Kuga, dar mai vedem.
Pana una alta cateva poze facute dupa ce am scos masina din parcul auto.

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

Re: Ovalul albastru - Ford Mondeo MK4

17 Mar 2016, 18:50

Summer look
Imagine Imagine

17 Mar 2016, 19:08

Frumoasa masina ionut ;-) o vazui si pe fb

Andrei.
AMS.SD ;-) cred ca iti dai seama dupa semnatura.

Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk

17 Mar 2016, 19:45

Mersi Dudu ;)
Răspunde