Dupa ce 9 ani am schimbat diferite masini din grupul PSA, 307, 407, vreo 3 C5-uri si doua scurte "derapaje" in afara PSA-ului cu o Skoda Superb si o Laguna GT 4Control a venit randul unui Mondeo. Asadar ultima achizitie: Ford Mondeo MK4 Facelift, hatchback, echipare Titanium, 2011.
Masina am achizitionat-o ca de obicei din Franta, la inceputul lunii decembrie. Avea in momentul achizitiei 138.xxx km, cu ultima revizie efectuata in FR in 03.2015 la 128.xxx km. Motorizarea nu e chiar ceea ce mi-am dorit insa si asa am cautat destul de mult pana am gasit ceva ok din pdvd al dotarilor, km, culoare(am vrut neaparat fie alb fie argintiu), pret. Asadar motorizarea e 2.0 TDCI de 85kw doar, adica 115CP insa am vorbit deja cu Alex(Doc) si in masura in care o sa am timp liber sa ajung la CJ la colegul turbojack, o sa suporte masina o remapare.
Ca si investitii inafara de achizitia efectiva, pana in momentul de fata au fost doar un set de presuri de cauciuc, un set de anvelope de iarna 215/55R16 ContiWinterContact TS850 plus cheltuielile in vederea inmatricularii: eliberare CIV + timbru de mediu.
In primavara va primi cu siguranta un set nou de jante OEM cu anvelope de vara. Imi trage cu ochiul foarte tare un model de Y-uri pe 18 care vin pe Kuga, dar mai vedem.
Pana una alta cateva poze facute dupa ce am scos masina din parcul auto.