Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Focus Negru (nou membru)

07 Mai 2008, 02:07

Salutare la totzi utilizatorii forumului... Sper sa fiu primit cu bratzele deschise deoarce am si eu o masina FORD ca majoritatea de aici.
Sa incepem cu o mica prezentare de masina: Este un Focus la 5 usi, Negru, Motor 1,6 Benzina (cam micutz dar ok).
Masina este achizitionata acum 2 luni noua si are un pic peste 6000 Km. Cred ca este COMFORT(nici eu nu jtiu :)) ) Imbunatatiri ... folii negre 100% si un bass care imi ocupa aproape tot spatiul din portbagaj:))). Am intrat pe acest forum in ideea de-a aduce ceva schimbari la masina.. Deci.... astept pareri.... N-am pus ink poze dar o sa pun maine sau cand o sa am ceva timp.. acum este 3:00 AM si sunt frant. Am aruncat un pic o privire pe aici si am vazut ceva interesat.. ca de mult ma intrebam daca pot face. Este vb de farurile vopsite in interior cu negru ex: zero_patru_hol respect ptr el. Farurile ar fi prima chestie care mi-as permite-o momentan financiar:D ar mai fi o groaza de chestii.. dar alta data ..

Re: Focus Negru (nou membru)

07 Mai 2008, 06:44

sa il stapanesti sanatos :)

welcome

07 Mai 2008, 08:19

bun venit in marea familie FORD =D>
n-am gasit emoticonul cu bratele deschise dar... sper ca merge si asa :P

PS: nu te sfii sa pui si niste poze ;)

07 Mai 2008, 11:16

Sa te bucuri de ea si asteptam poze =D>

07 Mai 2008, 11:17

>:D<

07 Mai 2008, 11:27

$1 scrie:$2gt;:D<

l-a gasit el repede >:P :))

07 Mai 2008, 17:23

sa ai grija de el.... >:D< si ... nu cumva e sea grey? :P asa mi se pare din avataru tau :)

07 Mai 2008, 17:30

asa de nou si vrei atatea sa schimbi la el :-O , nu mai bine bagai de la inceput optionale?
Ai luat masina noua si te grabesti sa o tunezi, felicitari dar i-mi pare rau de el ca va suferi atatea "operatii" de "mica".

sa il stapanesti sanatos si conduci cu grija si respect!

07 Mai 2008, 19:55

Sa-l stapanesti sanatos! ;) Asteptam poze!
Nu are cum sa fie dotarea Comfort, ca nu exista la Focus.

07 Mai 2008, 21:52

Ambiente sau Trend. După lipsa farurile de ceață cred că e un ambiente.

08 Mai 2008, 10:48

Ms ptr primirea voastra! Masina este neagra.. av meu este luat d p net:)) Initial am vrut sa-mi iau alb.. am fost la dealer .. am vb ptr alb au zis ca dureaza vr-o 2 luni.. am zis ok.. merge. Dupa 2 ore m-au sunat si mi-au zis ca alb nu se mai fabrica.. daca vreau argintiu si nu am vrut.. dupa care am fost la fratele meu care lucreaza la Ford la "Depozitul de masini" din cernica. Le-am zis sa-mi arate ce Focus negru au pe stoc.. asta era singurul :)) l-am luat.. m-am plimbat cu el, am luat seria am plecat cu ea la dealer. s-au facut actele am luat-o:)) deci nu am stiut f multe de aceasta masina. Defapt nici in momentul asta nu jtiu :)) Cineva mai sus zicea ca este prea mika sa-i fac modificari.. eu as vrea oarecum s fie putin diferita de Focusurile din Bucuresti. Nu ma apuc acum sa-i schimb totul la ea doar strictul necesar! Imediat pun si cateva poze cu ea ;)

08 Mai 2008, 10:57

Revin pe seara cu alte poze
FiÅŸiere ataÅŸate
DSCF5854aaa.jpg
...
DSCF5855aa.jpg
..

08 Mai 2008, 14:00

Cam atat la exterior.. Interiorul este standard ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00292.JPG
DSC00308.JPG
DSC00293.JPG
DSC00289.JPG

08 Mai 2008, 14:38

Bassul l-ai pus în service autorizat, ți l-au montat ei, cum ai făcut ?
Că știu că nu prea ai voie să tunezi pe partea electrică fără să rămâi fără garanție asta dacă nu ai efectuat manevra într-un service autorizat.
Sau nu te interesează de garanție :)?

08 Mai 2008, 16:10

L-am montat personal! :))) cand am fost la revizia de 2500 Km l-am intrebat p receptioner... daca trebuie sa-l montez la un service autorizat Ford si a zis ca nu e treaba lor!.. Eu am inteles ca iese din garantie daca montezi tu.. asta e nu mai am garantie la electrica =)) si ce? in caz ca patzesc ceva le pot scoate cu usurintza.

13 Mai 2008, 06:33

S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme! Si bine ai venit pe forum!

13 Mai 2008, 19:11

Dap.. ms! :D Auziti stiti cumva dc la relanti cateodata are mici intreruperi? Cei de la ford au spus ca este de la benzina.. si ca aprox. toate fac la fel

13 Mai 2008, 23:45

ce inseamna intreruperi mici ? ce benzina pui ?

14 Mai 2008, 07:48

sa te bucuri de ea .....multi,multi km fara probleme

14 Mai 2008, 11:13

nu fluctueaza acu` de la turometru` dar da nijte trepidatii mici ale motorului care le simti cand stai la semafor si nu facea asa.. bag benzina in mare parte la Petrom 99

14 Mai 2008, 11:16

pai schimba si tu statia, eventual marca (pune de la rompetrol sau mol), si vezi dupa 1-3 plinuri daca tot asa face.

15 Mai 2008, 19:31

Am bagat de la ropetrol ultima oara. si de acolo o sa bag mereu ca merge mai bine. Thx

28 Mai 2008, 21:00

geamurile sunt cu folie ?
cit au costat?

29 Mai 2008, 07:45

Sa o stapanesti sanatos cu multi multi kilometrii la bord si fara evenimente neplacute. >:D<

29 Mai 2008, 21:28

Da geamurile sunt cu folie n-au costat:) le-am pus singur! . Ms!

29 Mai 2008, 22:14

de unde ai luat folia ,cit a costat si descrie putin cum ai montat-o.poate incerc si eu.ms

31 Mai 2008, 19:10

Folia e cumparata cu 10 Ron rola (nu jtiu exact dimensiunile).. am folosit 3 role super dark 99% , daca nu ai mai pus nu te sfatuiesc sa te apuci :) e cam greu mai bine mergi la standuri care monteaza folie ca pe luneta e greu s-o montezi ptr ca o pui din 2 bucati una mai mare si una mai mica si trebuie s-o tai pe dunga de la incazire sa nu se vada intreruperea.. daca geamu` ar fi fost drept puteai fara prb dar e concav.. Mai bine montezi undeva ca nu te costa f mult.. in jur de 2 ... 3 mil gemurile din spate si lunata neomologate.. si vr-o 5.. 6 cu omologare

20 Mar 2009, 18:06

Salutare si bine v-am regasit:D. Odata cu venirea primaverii am adus cateva modificari la aspectul focusului meu.... Momentan doar la bara de fata.
FiÅŸiere ataÅŸate
Image014.JPG
Image012.JPG
Image009.JPG

20 Mar 2009, 20:09

S-o stapanesti sanatos, frumoasa masina, insa bara fata modificata mi se pare un pic cam bombata pt linia stock a masinii.

20 Mar 2009, 20:13

frumoasa masinuta...hmmm...cum se deschide capota?
Răspunde