Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

old member :P new member :D

02 Iul 2008, 08:16

Sunt membru al acestui forum de mai bine de un an dar nu inca nu m-am prezentat :D
Eu:
Madalin, lucrator intr-o reprezentanta ford de vreo 7-8 luni, oltean din Slatina.
Ea:
Ford Focus 1 , sedan, putin modificata la exterior si cativa caluti dati in plus la motor, cateva accesorii de la modelele mai avansate adaugate pe ea.
pt moment am doar o poza pe aici cu masinutza o sa pun mai multe cand ajung acasa (sunt la munca acum :( )

Messenger : claudiumad@yahoo.com , daca ma adaugati in lista sa scrieti ca sunteti de pe clubford ca am foarte multi in lista pe care nu-i cunosc :D si e posibil sa nu accept

Cu respect Madalin Sindila
FiÅŸiere ataÅŸate
DcFRWk474409-02.jpg

Re: old member :P new member :D

02 Iul 2008, 12:04

Frumoasa masina... sa o stapanesti sanatos. si esti membru de 1 an si 3 luni chiar :P
PS i like the wheels...

02 Iul 2008, 12:48

$1 scrie:$2rumoasa masina... sa o stapanesti sanatos. si esti membru de 1 an si 3 luni chiar :P
PS i like the wheels...

ms :) incerc sa o tin cat mai frumoasa si cu tuning de bun gust :D
ps: doar am reinprospatat lacul pe ea :P (matuita si dat lac peste vopseaua originala ) a iesit super

dap sunt destul de vechi pe forum dar nu prea m-am implicat :) am preferat decat sa citesc.
in curand cred ca o sa ma bag si eu pe la intalniri :)

02 Iul 2008, 12:54

$1 scrie:$2ms :) incerc sa o tin cat mai frumoasa si cu tuning de bun gust :D

NUUUUU sa nu-i mai faci nimic... am vazut eu tuning la olteni :-S :P
Bine ai intrat in vorba :D
Sa ai multi KM fara incidente :)

02 Iul 2008, 13:50

$1 scrie:$2UUUUU sa nu-i mai faci nimic... am vazut eu tuning la olteni :-S :P

ahhahaha sa vezi tuning ce ii fac :D
ma gandeam sa pun un suport de praz pe portbagaj pe post de eleron si un diplomat pe plafon :P tot cu praz ca sa ma laud si eu ca am trapa =))
deci ce mai o sa fac super tuning :P

PS: Ms pt urari !

02 Iul 2008, 22:26

ar mai fi cateva dar nu se vad prea bine ;) o sa revin
FiÅŸiere ataÅŸate
Focus+.jpg
DSC00118.JPG
csd.jpg

03 Iul 2008, 07:31

Salutari si bine ai venit la vorba :D
Statusi cam mult si ne urmarisi :D

PS. Cred ca m-am exprimat corect...

03 Iul 2008, 08:34

$1 scrie:$2ahhahaha sa vezi tuning ce ii fac :D
ma gandeam sa pun un suport de praz pe portbagaj pe post de eleron si un diplomat pe plafon :P tot cu praz ca sa ma laud si eu ca am trapa =))
deci ce mai o sa fac super tuning :P
PS: Ms pt urari !

Ai mare grija ca prazul sa fie natural (biodegradabil) ca altfel te amendeaza garceii :-" :D

nu vad trapa! pune poze si cu ea! :-??
aaaa diplomatul era pe post de trapa? :)) m-am uitat mai atent la poze si apoi mi-am dat seama :D

03 Iul 2008, 10:00

in poza 3 sunt 2 focusuri... sunt ale tale ambele? :P sau facusi poza cu vreun vecin? :D

03 Iul 2008, 12:15

$1 scrie:$2n poza 3 sunt 2 focusuri... sunt ale tale ambele? :P sau facusi poza cu vreun vecin? :D

a mea e cea cu 81SIN cealalta e a batranului meu :P el are diesel nu facui =)) poza cu vecinu o facui =)) cu ale mele :D
BTW calutii mei sunt hraniti bine cu praz ceapa usturoi =)) deci sunt caluti pe bune :D

PS: eu nu folosesc perfectul simplu cum o fac cei din Dolj Gorj =))
al doilea PS : nici nu ma suparai de glumele de le facurati voi ca doar de sunt din zona lu nea Marin =))

03 Iul 2008, 12:30

81 SIN sau 08 SIN??? mey xmad, bausi palinca? :D

03 Iul 2008, 12:52

S-o stapanesti sanatos!

P.S. Ai cam mers pe burta =)) .

03 Iul 2008, 13:41

$1 scrie:$21 SIN sau 08 SIN??? mey xmad, bausi palinca? :D

:D e 08 :D da nu ma uitai ce scriu =)) nu baui palinca da mancai ciorba de praz :D
81 sin e vechea mea dacie :D o sa pun poze si cu ea =))

03 Iul 2008, 13:59

ehh... tot la dacie tragi :D vezi... deaia imi place mie romanu', nu uita domne de unde a plecat :)) chit ca are ferrari sau lamborghini, nu uita ca prima oara a avut dacie :)) ma rog, unii au avut prima oara ferrari sau lamborghini dar asta e alta poveste... :D

17 Iul 2008, 20:07

cum am promis uite si pe 81 SIN :D
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00443.JPG
nu-i prea clara da merge :D
DSC00451.JPG
Daciuta <3

17 Iul 2008, 21:26

a venit zana maselutza la tine, si a tranformat dacia preistorica intr-un ff1 :)) :D

28 Sep 2008, 12:11

O mica intalnire cu un membru clubford mai exact cu Andoruls
FiÅŸiere ataÅŸate
Picture 008.jpg
Picture 007.jpg
Picture 006.jpg
Picture 005.jpg
Picture 004.jpg
Picture 003.jpg
Picture 002.jpg
Picture 001.jpg

28 Sep 2008, 16:02

frumoasa masina, oricum mai mult imi plac jentile :P

29 Sep 2008, 18:05

Intradevar o intalnire de exceptie in care ne-am desfatat nu doar cu vorbe ,dar si cu fapte..am putut lucra la masinile noastre in voie..multumesc mult pentru ajutorul oferit Xmada =D> ..sper sa ne vedem cat de curand ...i owe u big time

29 Sep 2008, 19:54

Ehhh...facurati ce facurati...si va laudarati cu Focusurile voastre...
Bafta

29 Sep 2008, 20:28

$1 scrie:$2.. ps: doar am reinprospatat lacul pe ea :P (matuita si dat lac peste vopseaua originala ) a iesit super ...

Poti sa ne dai detalii despre operatiune ? Unde ai facut-o, cat a costat, etc...

14 Ian 2009, 14:53

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2.. ps: doar am reinprospatat lacul pe ea :P (matuita si dat lac peste vopseaua originala ) a iesit super ...

Poti sa ne dai detalii despre operatiune ? Unde ai facut-o, cat a costat, etc...

Pai prea multe detalii nu am cum sa dau pt ca am spus tot ce era de spus (matuita si dat un strat de lac) m-a costat 10 mil cu tot cu manopera si materiale.

Am mai pus cateva elemente pe masina , o sa revin cu poze

15 Ian 2009, 16:11

Jantele sunt ok...dar stopurile sunt si mai faine...Si pica si bine pe culoarea masinii.
E oarecum mai dificil sa faci tuning pe sedan...ca nu are din nascare moaca aia sport/tinereasca a hatchback-ului...

23 Ian 2009, 10:59

si ea spalata :D
FiÅŸiere ataÅŸate
7yamMl309617-02.jpg

02 Feb 2009, 19:30

de la actiunea si anume reinprospatarea lacului :D
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00359.JPG

02 Feb 2009, 19:35

foarte frumoasa masina...pe unde stai in slatina...poate ne vedem!!!

05 Feb 2009, 11:25

Desi nu sunt adeptul si admiratorul tuningului exterior, trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult poza cu ea spalata de mai sus.

11 Feb 2009, 21:56

$1 scrie:$2esi nu sunt adeptul si admiratorul tuningului exterior, trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult poza cu ea spalata de mai sus.

mersi , incerc sa o tin in linii cat mai elegante :)
si motorul tot asa a fost pana sa ajung la Royal Motors in pitesti :(

11 Feb 2009, 22:56

Nu o sa am eu drum prea des la Pitesti dar spune-ne si noua ce ai patit la motor cand ai dus-o in service la Royal?

16 Feb 2009, 13:38

$1 scrie:$2u o sa am eu drum prea des la Pitesti dar spune-ne si noua ce ai patit la motor cand ai dus-o in service la Royal?

mi-au pus distributia gresit, motorul nu a patit nimic doar ca imi consuma foarte mult (cam 8% afara si 12-13 in oras) au dat avansul mai mare ... si acum scoate si fum mai mult.
De la un consum de 5 afara 8 in oras ... am pastrat toate bonurile de benzina din data de 19 pana azi ...o sa ma duc la ei cu ele
Răspunde