Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia

12 Iul 2008, 06:25

Bine v-am gasit , sunt un nou membru , desi sunt inregistrat inca din martie sau aprilie abia ieri am reusit sa platesc taxa de mediu si sa-mi montez pe masina placutele cu numere de Romania. Am sa atashez ceva poze cu masina cand am adus-o , iar ulterior voi mai posta alte poze mai noi.
Masina este adusa din Franta , fabricata in luna octombrie 2005 , 122.000 km , motorul de 1998 cmc cu 131 cp , 6 trepte de viteze , pilot automat pe volan , clima , radio CD , senzor ploaie , senzor lumini , oglinda interioara cu senzor antiorbire , senzor parcare , jante aliaj , scaune reglabile electric , tapiserie piele bej (vanilie) , culoare negru.
Datorita faptului ca mi-au expirat numerele si abia ieri am inmatriculato nu am reusit sa parcurg un traseu mai lung cu ea. Pe distante scurte se comporta foarte bine , confortul interior fiind de invidiat. Alte informatii voi mai posta pe parcurs.
Fişiere ataşate
SSA48485.JPG
SSA48488.JPG
SSA48484.JPG
SSA48478.JPG
SSA48475.JPG
SSA48477b.JPG
SSA48474c.JPG

Re: Ford Mondeo 2.0 TDCI Ghia

12 Iul 2008, 07:22

Foarte frumoasa masina! sa o conduci sanatos si fara evenimente rutiere nedorite. are ceva km in astia 3 ani, dar e ford... asa ca nu-i bai :P trebuie sa recunosc ca am o slabiciune pentru mondeo :D o alegere foarte buna. Sa nu te auzim ca vrei sa o "tunaresti" , keep it clean !

12 Iul 2008, 10:36

Frumoasa masina ...sa ai parte de cati mai multi km fara incidente :)

13 Iul 2008, 07:03

Este o masina mult prea eleganta pentru a o "tunari" , chiar nu prea am ce sa-i mai fac. Singura investitie majora pe langa revizie vor fi 4 cauciucuri (inca nu stiu ce marca si producator) in rest are tot ce-i trebuie pentru o masina ca ea. Poate in timp o sa-i inlocuiesc CD player-ul cu un sistem multimedia Ford (http://www.autogadget.ro/index.php?page ... &Itemid=23) sau ceva asemanator.

16 Iul 2008, 07:09

S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!

25 Iul 2008, 13:52

S-o stapanesti fara probleme.(majore :P )
Ai fost dupa ea in Franta sau ti-a adus`o cineva? Si cat te-a costat (masina + drum + inscrierea) ?
Deoarece e posibil sa aleg un Mondeo exact ca al tau :D si cred ca tot din Franta il voi lua (am mai avut o Laguna din Franta)

25 Iul 2008, 16:12

$1 scrie:$2ste o masina mult prea eleganta pentru a o "tunari" , chiar nu prea am ce sa-i mai fac. Singura investitie majora pe langa revizie vor fi 4 cauciucuri (inca nu stiu ce marca si producator) in rest are tot ce-i trebuie pentru o masina ca ea. Poate in timp o sa-i inlocuiesc CD player-ul cu un sistem multimedia Ford (http://www.autogadget.ro/index.php?page ... &Itemid=23) sau ceva asemanator.

foarte frumoasa masina!si eleganta intradevar.
dar zi-mi sistemul multimedia din linkul tau nu zice ca e si pt mondeo. se potriveste si la mondeo?ca m-ar interesa si pe mine ...

25 Iul 2008, 19:04

foarte frumoasa combinatia...interior deschis la culoare cu exterior negru...da impresia de masina de lux mult mai scumpa(ex. bentley, rolls royce, S-Classe, seria 7)...sa te bucuri de ea multi ani ...;)

25 Iul 2008, 19:35

Multumesc tuturor !!!
O sa incerc sa fiu scurt si concis in detalii :
1. Masina este adusa de o cunostinta din Franta , pot sa-ti spun ca m-a mai costat pe langa pretul masinii (10.000 euro) inca 4500 ron taxa de prima inmatriculare , aproximativ 500 ron RAR+noxe+ITP , 80 ron inmatricularea , 250 ron asigurarea pe 6 luni , 100 ron rovinieta pe un an , la care s-au mai adaugat aproximativ 1300 ron cauciucuri ( 4 Micheline) si inca 420 ron revizia (schimbat ulei 6l , filtre ulei , motorina, aer si polen + toate verificarile aferente unei revizii de cunoastere a unei masini ). Cam astea au fost cheltuielile cu ea pana acum .

2. Intr-adevar pe link-ul acela nu este dat pentru Mondeo , eu am vazut cu vreo luna in urma pe acel link si pentru Mondeo. Ideea era ca m-ar interesa o asemenea jucarica in viitor (nu neaparat de pe acel site).

3. Este o masina destul de luxoasa , da bine pielea bej(vanilie) cu negrul de la exterior. Confortul din interior este de invidiat , chiar este o masina luxoasa. Sincer nu am apucat sa fac prea multi km cu ea. Duminica (27.07.2008) vom face un traseu mai solicitant (avem 2 saptamani de concediu ) si vrem sa vedem ce poate.

25 Iul 2008, 20:37

concediu fain cu mondeutu' si sa ne spui si noua daca mai vezi ceva jucarii din alea pt mondeu'.
eu chiar as vrea una.

25 Iul 2008, 21:44

Frumusica masinuta, s-o stapaniti sanatosi.. si mie imi place contrastul creat de culoarea masinii cu culoarea interiorului, dar mie imi este cam frica de acest inteior datorita ideii preconcepute ca se murdareste usor :-??
Poti pune si un VIN ?

26 Iul 2008, 07:21

Se mentine pielea daca ai grija de ea.... am vazut scorpio din 89 cu piele si arata decent... :D
Fişiere ataşate
9640500006.jpg
Răspunde