Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Masina mea-i frumoasa FOCus

25 Iul 2008, 06:53

Salut,
Dupa 3 luni+ de asteptare a sosit; prima mea masinuta.
Mi se pare perfecta, nici nu mi-as fi dorit altceva.
Scurta descriere:
Motor: 1.6 benzina 115CP
Echipare: Trend
Optionale:
Pachet Sport (faruri negre, scaune sport, jante 16, suspensie sport, volan 3 spite, consola centrala premium)
MP3 Sony
AC automat
Geamuri fumurii
Eleron in culoare
Cruise control (asta nu s-a mai putut din cauza incompatibilitatii cu volanul in 3 spite)
Roata rez dimensiuni normale
Bonus: Alarma
Pret catalog: 17.100
Reducere: 600
Mai multe pareri dupa ce ma plimba putin mai mult...
Fişiere ataşate
DSC05103.JPG
DSC05101.JPG
DSC05100.JPG
DSC05099.JPG

Re: Masina mea-i frumoasa FOCus

25 Iul 2008, 07:01

chiar ca e frumoasa FOCus.. felicitari si la cat mai multi km fara evenimente...

25 Iul 2008, 07:29

S-o stapanesti sanatos!!! Farurile si scaunele mi se par senzationale, multi km fara probleme!

25 Iul 2008, 07:55

sa te bucuri de ea multi,multi km fara probleme ;)

25 Iul 2008, 08:39

S-o plimbi sanatos si fara probleme.
Farurile sunt super ... =D>

25 Iul 2008, 10:09

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!

25 Iul 2008, 10:19

In sfarsit vad si eu niste scaune mai de doamne ajute pe Focus. Si culoarea asta albastra mi se pare bestiala.
S-o stapanesti sanatos.

25 Iul 2008, 11:54

Si eu m-am indragostit de culoarea asta, Vision ...
Cum am intrat in showroom si am vazut-o, am zis ca asa va fi si focusul meu ... deh, dragoste la prima vedere :)

25 Iul 2008, 12:44

Suuuupppper, sa o stapanesti sanatos =D> =D> =D>

25 Iul 2008, 18:02

Faina masinuta.Sa o stapanesti sanatos. =D>
Cum e suspensia sport, tare...? Ma refer la duritate si la cum se prezinta pe denivelari.
Si geamurile fumurii cat de intunecate sunt? Asi dori sa aleg si eu optiunea asta dar vreau o parere.
Si inca o intrebare... Jantele le-ai ales tu sau erau in pachet? Se poate alege si alt model la pachetul sport?

26 Iul 2008, 17:31

Marfa masina sa o stapanesti sanatos si km fara incidente.
Cat despre faruri - bestiale.

28 Iul 2008, 06:47

$1 scrie:$2aina masinuta.Sa o stapanesti sanatos. =D>
Cum e suspensia sport, tare...? Ma refer la duritate si la cum se prezinta pe denivelari.
Si geamurile fumurii cat de intunecate sunt? Asi dori sa aleg si eu optiunea asta dar vreau o parere.
Si inca o intrebare... Jantele le-ai ales tu sau erau in pachet? Se poate alege si alt model la pachetul sport?

Mi-a fost teama la un moment dat, ca am ales cu inima si nu cu mintea pachetul sport, si va fi mai putin confortabila.. dar acum nu cred ca am gresit. Raportat la cealalta masina a familiei, Opel Corsa D, absoarbe muuult mai bine denivelarile si ma stresez mult mai putin sa le ocolesc.
Despre geamuri ce sa zic.. te obisnuiesti daca vrei sa folosesti oglinda retrovizoare, sunt soferi care nu s-ar uita in oglinda aia nici cu cea mai clara sticla; ieri am avut pasageri pe locurile din spate si au apreciat f mult umbra si... intimitatea.
Modelul de jante este pt pachetul sport si s-a nimerit cu ce vroiam eu; consultantul de vanzari spunea ca pot alege orice altceva de 16 dar cred ca zicea doar sa-mi faca pe plac.
Ca dotari nu regret decat lipsa pilotului automat care nu s-a putut pune pe volanul in 3 spite, in rest nu as schimba-o.

Ieri am fost cu ea la plimbare si as mai adauga cateva impresii:
Pe alea bune nu le mai zic ca le stiu toti.. hai poate doar una: maaaama cum sta pe curbe.
Plasticele de la interior nu ma mai streseaza, m-am obisnuit cu ele si nu-mi mai sar in ochi ca la inceput.
Ma enerveaza in continuare podeaua, denivelata, urat decupata mocheta pt sistemul de prindere a covoraselor (care in dreapta lipseste).
Ma enerveaza cotiera care aluneca in spate prea usor.
Am AC automat dar nu vad in torpedou acel buson de eliberare/oprire a aerului... wtf???
Pe locul pasagerului este f prost pus butonul de actionare a geamului electric.
Si nu prea-mi place pedala de frana mi se pare mult mai moale decat la Corsa.
Aaaa si-mi mai place consumul: 8.1 in primii 400km, 300 au fost extra dar cu 4 oameni si AC.. ma pregatisem sufleteste sa vad mai mult.

13 Aug 2008, 12:59

:) cum ai avut curajul sa o duci pe drumurile din pipera? eu ma gandesc cu groaza cum negrul meu o sa se transforme in gri uniform dupa jumatate de ora prin zona aia

13 Aug 2008, 13:11

Frumusica foc !!! ;) Kilometrii multi, putine drumuri in service, deloc daca se poate, ;i numai bucurii sa-ti aduca :) Culoarea-i super

18 Aug 2008, 00:08

imi place albastrul ala de morr ..e adevarata masina ...ce sa mai ...ar fi culmea sa nu fie ca doar e Focus!
Răspunde