Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Fiesta mea...in sfarsit

28 Aug 2006, 20:27

In sfarsit pun si eu poze cu masinutza mea ... cred ca a trecut aproape un an de cand am zis ca pun si n-am apucat... :icon_smile:
N-are capace...dar promit ca ii cumpar :icon_wink:

Este Fiesta din 2002 TDCI adusa din Germania in martie 2005, eu o am din septembrie 2005 ... ei zic in cartea service ca este Ambiente dar n-are AC, in schimb are trapa , inchidere centralizata, geamuri electrice fata, 4 air baguri si radio casetofon...Vreau sa-i pun MP3 player dar deocamdata de-abia am scos-o din service. Avea in jur de 82.000 km cand am luat-o dar e posibil sa fi luat unpic de tzeapa cu asta...Acuma are ~93.000km

In afara de schimbat turbina, reparatie scurgere ulei ( care m-a uscat astazi de 14 milioane jumate doar manopera ) n-am avut nici o problema cu ea :icon_biggrin: ... Dupa o saptamana jumate fara masina ma bucur tare ca in sfarsit o am inapoi.

In ultima poza este catelul meu Spick :icon_smile:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

28 Aug 2006, 23:57

:icon_biggrin:
Sa-ti traiasca! Pardon, sa-ti ruleze!
Cutu hasky era la luneta masinii pe post de datator din cap cind ai cumparat masina? Sau e cutu personal? Si asta sa-ti traiasca! :icon_lol:

29 Aug 2006, 00:02

Corectie, nu e husky e malamut de alaska....un un fel de big and bad brother :icon_mrgreen: ...e mai lup decat un husky :icon_mrgreen:

si se observa dotarile, tractiune 4x4 cu diferentiale blocabile, blana pe bord si volan, climatizare frontala, avertizare sonora, senzori de parcare olfactivi...etc.... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

29 Aug 2006, 00:08

@Zanga
Ah! scuze-moi! nu-s asa cunoscator la canide. Si...cum spuneai, asta-i tara in care traim! (cu noile ei modele de viata, de fapt cu noile ei specii)

29 Aug 2006, 08:16

$1 scrie:$2icon_biggrin:
Sa-ti traiasca! Pardon, sa-ti ruleze!
Cutu hasky era la luneta masinii pe post de datator din cap cind ai cumparat masina? Sau e cutu personal? Si asta sa-ti traiasca! :icon_lol:

mersi
e cutu personal :icon_biggrin:

29 Aug 2006, 09:53

la multi km fara incidente! patrupedul e de bagat moartea-n bibilici :D

29 Aug 2006, 10:15

Sa o stapanesti sanatoasa chestia cu turbina cred ca a fost tare neplacuta dar ai turbina noua esti pioneer :D
Cu Stima

29 Aug 2006, 10:19

mersi :icon_smile:
chestia cu turbina a fost tare neplacuta si costisitoare...mai am 8 luni garantie la ea ... sper sa nu se mai intample nimic ca si asta cu uleiu' m-a cam uscat de bani...

29 Aug 2006, 14:50

bine ai revenit pe sosele mmmadina... atunci te asteptam pe 2 sept ora 18.00 in livada cu "bestia"

14 Sep 2006, 07:39

In curand o sa mai intre inca un Fiesta in familie ... a lui tata :)

Este o Fiesta rosie ( furia rosie ii zic eu ;) ) din 1990 in doua usi , motor de 1.1...
Mai multe detalii inca nu stiu ... cand va fi in fata casei o sa pun poze ... abia astept :D

14 Sep 2006, 13:38

foarte tare.... sa fie multe multe fieste :)
Răspunde