$1 scrie:$2a ganditi-va voi bine si sa imi zica mie unu care a vazut un neamt sa-si parcheze masina pe trotuar...mai pe scurt a vaz cineva masina parcata pe trotuar in Germania? In cazu' asta se mai pune problema de borduri ?(doar in garaj sa aiba )
Da, io am vazut!
In Aschaffenburg - acolo am stat in total cam 3 ani...
Si DA; nemtii OMOARA masinile de firma. Pe bune! Daca scrie in cartea tehnica ca masina merge cu maxim 192, apoi el va merge in mod constant cu 192, mai ales daca are de facut drumuri lnigi cu masina firmei, pe benzina firmei... Nu glumesc.
Si cu parcarea, pe stradutele laterale erau parcari alternative, cand pe o parte, cand pe cealalta a drumului, parcari marcate cu vopsea alba, jumate de masina pe trotuar, jumate pe strada. Daca nu ar fi fost asa, nu ai mai fi avut loc sa circuli pe strada!
P.S. - La mine la firma, imi dadeau masina si in timpul liber. La un moment dat am avut un C-Klasee C200 din 2000. Am facut un drum lung si mi s-a aprins becul de ulei dupa 200 de km. Mai aveam de facut vre-o 600 asa ca am sunat la firma sa ii intreb ce ulei sa cumpar ca trebuie completat. Mi s-a raspuns asa:
:icon_idea: :icon_exclaim:
"Cuuum? Zici ca s-a aprins becul la ulei? Si ca vrei TU sa completezi ulei? Asta nu e posibil..."
" :icon_eek: Pai decat sa merg fara ulei ami bine bag io, mai am drum lung de facut... mi-e sa nu se strice pe drum"
cica: "Tu nu ai ce sa cauti sub capota. Avem om la firma care se ocupa de parcul auto. Daca nu e ulei in motor e vina lui, nu a ta. Daca se strica, iarasi nu ai tu nici o treaba! "
.. :icon_idea: " Pai daca raman in drum, ce fac?"
"Pai te uiti in torpedo, acolo ai o mapa, ai un card cu un nr. Suni acolo, vine platforma si iti remorcheaza masina, apoi ei iti vor da alta masina ca sa iti rezolvi treaba si sa te intorci la noi la firma cu ea. Aia isi recupereaza masina dupa ce o repara pe aia defecta..."
Inutil sa mentionez ca mertanul a cedat prima data la 135.000 km - si era diesel.
Apoi la 160.000 a doua oara Motorschaden.
La 180.000 iarasi dadea semne de oboseala asa ca a fost vandut!
Cam asa se circula cu masinile de firma in Germania.
Aaa, kilometri aia erau facuti in perioada 2000 - octombrie 2002, masina nu avea nici 2 ani de exploatare cand a fost vanduta!