Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Ford Focus 1,8 TDCI 2003

15 Sep 2006, 18:47

Salutari la toata lumea! Bine v-am gasit!

Fordul din imagine este noua mea masina :icon_rolleyes: 1,8 TDCI 115CP 16 valve 150.000km. O am de 1 luna, a fost adusa din germania! Ce pot sa spun ,am facut deja 2500km si dupa fiecare km sunt din ce in ce mai multumit :icon_biggrin: Am avut un Passat 1,9 TDI cu 110CP din 1997. Netinand cont de marime, de spatiul interior (care este mult mai mic la focus) , sunt foarte impresionat de agilitatea de care da dovada in trafic si de stabilitatea masinii. Stiu ca sunt niste masini foarte bune si foarte durabile de aceea am si facut aceasta alegere!
Ceva probleme am intalnit la trecerea din treapta a2-a in a3-a cand mi se oprea motorul (mi s-a intamplat de multe ori)! Mecanicul mi-a spus ca trebuie curatat regulatorul de presiune (sau schimbat in cel mai rau caz). De 1 sapt. nu am mai avut probleme! Poate imi da cineva un sfat :icon_eek:

15 Sep 2006, 22:22

Sa o stapanesti multi km fara probleme .

Spune-mi te rog, cum e Focusul comparativ cu vechiul Pasat din punct de vedere al insonirizarii zgomotului de la motor ? Dar al vibratiior ? Este mai zgomotos cand e rece ?

Intentionez si eu sa iau un Focus cu aceeasi motorizare , sunt in faza de "tatonari" inca....

bine ai venit!

18 Sep 2006, 06:33

Frumoasa masina. La fel e si a mea, doar culoarea difera.. .si n-am jenti.

S-o stapanesti sanatos si multi km fara evenimente!

Pret? Dotari?

Bafta
Răspunde