Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

hop si io cu autobuzu'...

13 Ian 2009, 19:11

Salutare tuturor fordistilor si La multi ani!
Cand eram mai studentel visam la masini cu capota lunga, dar acum, cu famelie si 2 copii iata rezultatul:
Ford Mondeo Ghia, 2005, 2000 TDCI, 131 CP, 6 vit, mare si rosie :) . Acum au loc si copiii si parintii. Sunt f incantat de ea si-mi place cum sta pe sosea(atunci cand e buna !!!). Deocamdata circula cu nr provizorii, drept pt care am numai cuvinte de "respect" pt Tariceanu...si parca vad ca urmeaza si Boc!
Imi pare rau ca nu am acum fotografii, dar nu-mi fac probleme ca nu stiti cum arata. Bine, nu stiu cate ati vazut de culoare rosie... :D
Abia m-am inscris astazi si am considerat normal sa ma prezint cat mai repede si sa nu treaca prea mult timp de la inscriere pana la prezentare, ca nu da bine.

Deocamdata va doresc tuturor drum bun si drumuri bune!

Re: hop si io cu autobuzu'...

13 Ian 2009, 19:27

Bine ai venit =D> . Asteptam poze cu masinuta. Is curios sa vad cu arata rosie :D . Sa ai multi km fara probleme si sa te bucuri de ea.

13 Ian 2009, 19:37

Bine ai venit printre noi !!! =D> In traditia forumului asteptam ... poze :D , iar pe tine la intilnirile ClubFord Galati (detalii aici http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... &start=120)

13 Ian 2009, 19:41

Obi Wan Kenobi (pentru cunoscatori) :D
bine ai venit pe forum, asteptam si ceva poze cu autobuzu'

13 Ian 2009, 20:07

Ehee, e greu cu pozele! Desi sunt maniac cu fotografiile, in orasul meu cel putin(GL) trebuie fiu un paparazzo...la masina mea :D Adica tre' s-o vanezi cand e curata! Credeti ca-i asa simplu? :) E curata doar o zi: aia in care o speli! Sa nu-mi spuneti ca nu vi se intampla si voua la fel...Cred ca suntem tara cea mai mare consumatoare de lichid de spalat parbrizul! :)) Oricum promit si poze!
Apropo, ma intrebam daca instalatiile de spalat farurile fac fata conditiilor din RO! Noi ceilalti, o sa oprim in continuare la benzinarie sa ne "spalam pe ochi". Poate aflu de la cei care au asa ceva, ca tare-s curios...

13 Ian 2009, 22:13

Is bune, da consuma lichid de te spargi, cel putin la Renault Laguna.

13 Ian 2009, 23:54

Salut si bine ai venit,"categorie grea",s.o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite.

14 Ian 2009, 18:36

Multumesc frumos tuturor!
Bibanule...ce masina ai! Tare imi place cand mai vad asa ceva in stare de functionare. Ehe, masinile adolescentei mele :)
S-o stapanesti si tu sanatos...si bineinteles toti sa se bucure de ele!
Un Capri nu are nimeni?!
bafta

14 Ian 2009, 19:33

Salut,daca vrei sa ai insomnii,cauta.l pe moderatorul Sile in sectiunea Granada,sa vezi acolo parc auto bazat si e si baiat tanar,nu e "non.euro" ca mine.

15 Ian 2009, 17:55

Am profitat de putin soare, am tras pe dreapta si am facut cateva poze. Nu prea multe ca-i nespalata, dar sper ca se vede culoarea! :)
Fişiere ataşate
DSC01460.JPG
capacitatea de incarcare
DSC01461.JPG
DSC01458.JPG
...de la firul ierbii

15 Ian 2009, 18:11

nu reusesc sa atasez mai multe poze, asa ca le postez pe rand.
consola centrala
Fişiere ataşate
DSC01454.JPG

15 Ian 2009, 18:13

detaliu navi
pregatirea pt telefon este pt siemens C55, S55, M55 :( nu stiu cat va mai ramane acolo...
Fişiere ataşate
DSC01457.JPG

15 Ian 2009, 18:17

si un aclasica. Dupa ce am schimbat bateria a aparut un consum de 99.9 l/100km :) Acum vad ca e 10! E normal? De la schimbarea bateriei pana acumam facut max 20 km numai prin oras si destul de mult timp cu motorul rece.
Fişiere ataşate
DSC01455.JPG

15 Ian 2009, 18:17

Salut,frumoasa masina,moartea mea "tancuri",spatioase,nu suport cand bag in viteza si trebuie sa.l feresc pe cel din dreapta mea,sa nu.l ating cu cotul.De portbagaj ce sa mai vorbim,spatiu nene,eu sunt bolnav cu pescuitul si cand plec de acasa zice lumea ca ma mut.Totusi imi permit sa fac 3 recomandari,
1.sa nu mergi in vizita,pe la ceva rude care au curcani,sau tauri,stii cum reactioneaza la rosu,
2.sa nu o folosesti la sarbatorile de Paste,treaba cu ciocnitul,
3.pana aici am glumit,te rog sa ma scuzi,dar ar fi si mai frumoasa daca ar avea un set de capace la roti,chiar daca nu sunt originale,dar trebuie alese cu gust.
Inca o data s.o stapanesti sanatos,impreuna cu intreaga familie si in cazul in care nu stai la casa si stai la bloc,sa faci cerere la primarie pentru doua locuri de parcare,ca sa nu ai discutii cu vecinii.Sanatate.Gabi.

15 Ian 2009, 18:18

Bine ai venit printre noi. Sa stapanesti sanatos BOLIDUL si la cat mai multi KM fara necazuri. Imi place culoarea la nebunie, nevasta-mea vroia tot rosie dar nu a avut parte. A mea este acelasi model (identic mai putin culoarea) numai ca e gri magnum.

$1 scrie:$2etaliu navi
pregatirea pt telefon este pt siemens C55, S55, M55 :( nu stiu cat va mai ramane acolo...

Apropos de chestia asta...eu nu am reusit sa conectez telefonul, cu toate ca facusem rost de un siemens c55. Norocul meu ... car-kitul este situat intre scaunele din fata, mai precis intre frana de mana si cutie si nu ma incurca cu toate ca tare as fi vrut sa-l folosesc daca-l am.
Ultima oară modificat de patrick pe 15 Ian 2009, 18:21, modificat 1 dată în total.

15 Ian 2009, 18:55

Va multumesc pt urari! Ceea ce va doresc :) si dvs...
@Gabi:da tati, mare! Nu ma omoram inainte pt tancuri, dar acum nu m-as mai urca in ceva mai stramt! Si copiii sunt fericiti in spate...Foarte util combi-ul, mai ales pt familie si...pescari ;) Pe la voi mai e peste? :D
1. nici respectivii nu stiu cum reactionez eu cand reactioneaza ei la rosu :D
2. nu-s superstitios, dar acum m-ai pus pe ganduri! Ar fi o varianta sa n-o spal sa nu se mai vada culoarea.
3. e in galosi saracuta; rotile de vara sunt acasa. Nu fac fite, ca altfel ma indatoram pe 50 de ani si-mi luam Q7 :) Inteleg ce vrei sa spui: nu spinere cromate de la turci :D . De fapt ai si zis: cu gust. Crede-ma ca de cand am venit in tara, si de la intrare mi-a tras-o taricelu, tot am senzatia ca tot ce se intampla e o gluma proasta si astept sa se termine! Asa ca rotile fara capace sunt ultimul lucru care ma ingrijoreaza. Nu da inapoi pe viitor; accept orice sfat, aplicabil sau nu, dar cel putin il ascult. :)
@patrick: ce chestie! Nevasta-mea ar fi vrut una de culoare Seagrey, dar era mai scumpa si mai putin "utilata". Oricum nu-mi pare rau. Cand ma uit de la balcon parca s-a aprins un bec mare in parcare.Usor de reperat! Apropo, voua nu vi s-a intamplat niciodata sa observati mai greu masinile gri deschis? In leg cu telefonul, l-as pastra si eu, dar unde sa mai gasesc o asemenea relicva(siemens)?

Sa fiti iubiti! Inclusiv de masinile pe care le iubiti! Robert

PS: numele meu este Robert, dar tp ca Razboiul stelelor a fost filmul copilariei(si inca il mai revad) si pt ca fiica mea cea mare nu-mi putea pronunta numele, a ajuns cred ca prin algoritmul Robert-Robi-Obi la...obi. Asa ca obi wan = Robert ;)

17 Ian 2009, 18:29

E si randul panterei negre sa scrie ....:)
Inca o data felicitari pt achizitie , pret bun si dotari generoase

Later Edit
Am vazut ca nu prea te descurci cu spaniola :D
Ti-am trimis pe email ceva ce sper sa te ajute cu scaunele (ne)incalzite.....Manual de service cam greu...incearca cu Microcat-ul de pe FTP .
Pacat ca nu poti sa folosesti Forta >-) ca sa scanezi erorile de la baterie

18 Ian 2009, 17:53

S-o stapanesti sanatos! La multi km fara probleme!
Cat priveste telefonul eu am inca un Siemens M55 - super telefon! La vremea lui era telefonul cu care Vodafone a a lansat serviciul MMS dar eu l-am luat fara contract pt ca eram pe orange. L-am folosit vreo 2,5 ani iar acum il mai folosesc pe post de desteptator si ca sa-mi spuna cand sunt zilele de nastere ale prietenilor/rudelor :D . Cauta un M55 ca nu vei regreta. Cel putin pe partea de telefonie.

18 Ian 2009, 19:44

Consumul afisat dupa deconectarea bateriei (99 L / 100 Km) este perfect normal. Informatiile din memoria calculatorului s-au pierdut, el nu mai stie ce distanta ai parcurs, dar vede ca motorina se consuma in acel moment. Asa ca face o impartire a celor cateva grame consumate la zero kilometri. Matematic, consumul este infinit. Apoi, pe masura ce se acumuleaza distanta, rezultatele devin tot mai precise.

19 Ian 2009, 21:46

@laurentiu7: multumesc pt mail. Nu sunt un Ford Jedi :) . Si in plus, simt o perturbare a Fortei! Cred ca din cauza problemelor la masina! :D Imi pare bine ca sunt pe forumul asta si imi pare bine ca sunteti pe forumul asta!
@mirceamc: am crezut ca siemens M55 e genul de tel care ti l-ar da cineva gratis, dar vad ca e inca in carti! O sa caut, dar mai intai as vrea sa fac o proba inainte sa-mi cumpar. Mai sap!
@DanielArdelian2: asta imi place cel mai mult: cand spuneti ca un lucru e perfect normal! :) Am observat ca CB nu-mi arata consumul instantaneu , ci intotdeuna e o medie! Si asta e normal? ;)

19 Ian 2009, 21:52

Cum adica o medie? Daca ai consum instantaneu trebuie sa varieze in functie de cum apesi pedala de acceleratie si nu se poate reseta.

19 Ian 2009, 22:00

Poate sa gasesti pe cineva sa-ti dea gratis un M55 dar eu il apreciez f. mult pt partea de telefonie si pt agenda lui. Dar evident acum exista telefoane mult mai dotate si mai puternice. Doar ca eu nu ma pot desparti de el :D . L-am mai folosit chiar pe post de telefon cand actualul telefon (Sony Ericsson W300) facea figuri.

19 Ian 2009, 22:04

$1 scrie:$2um adica o medie? Daca ai consum instantaneu trebuie sa varieze in functie de cum apesi pedala de acceleratie si nu se poate reseta.

Adica nu defileaza cifrele pe display in functie de cat apas pedala! E destul de statica treaba. Se vede o modificare, dar mai ales la drum lung. Probabil ca face un calcul la fiecare 100 km de ex. Nu stiu exact cum trebuie sa functioneze! :-??

19 Ian 2009, 22:20

Ala ii consumu mediu, care se poate reseta.

20 Ian 2009, 22:40

Generatia noastra de masini nu afieaza consumul instantaneu. La fel era si la fosta mea Fiesta (2007), afisa doar consumul mediu, pe cel mult ultimii 2000 Km. La actualul Mondeo nu am calculator de bord.
Răspunde