Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

ma primiti si pe mine cu dricu? :)

24 Ian 2009, 23:37

Salut sunt din constanta si sunt fericitu posesor al unui ford mondeo din 95(aka dricu :) ).nu prea am ce reprosuri sa aduc la masina,merge bine tinand cont k nu mai are mult si ajunge la 740.000 de km si nu prea a vizitat multe serviceuri in viata ei,pacat k e mare k e o masinuta tare:D.

Imagine

Imagine

Imagine

Re: ma primiti si pe mine cu dricu? :)

24 Ian 2009, 23:53

S-o stăpânești sănătos! :)
Să te țină încă p-atâta nr. de km :D

24 Ian 2009, 23:55

Ms ms...nu credeam ca o sa reziste atatia km...ma rog trebuie sa recunosc ca am probleme cu debitmetru si turbina la ea...dar...turbina e cea originala,nu a fost schimbata niciodata...asa ca a tinut ceva..si mai tinea daca avea tata grija de ea :)..dar de...asta e..pe mine pica acuma sa o intretin :)

25 Ian 2009, 09:09

tare masina, de la cati km e masina la tine ?..cred ca nu ai rival pe aci la .. km
..hai ca mai un pik si bati milionu =D>

25 Ian 2009, 10:30

Super tare nr de km ...SUPER TARE MASINA CARE A TINUT ATATA :)
S o stapanesti sanatos,poate o schimbi cu un mondeo nou ;;)

25 Ian 2009, 10:44

prima masina ford de are aud ca a ajuns la atitia km fara probleme majore.

felicitari!

25 Ian 2009, 12:00

ms ms o am de la 680 si ceva de mii de km...nu stiu exact k la 710.000 ma lasat kilometraju cred ca sa rupt cablu :(.e rezistenta nu am ce sa ii reprosez.stie cumva cineva de pe aici cam care e pretu la o turbina noua?sau pot sa o repar pe undeva?in constanta toate service-urile miau zis ca nu exista nicaieri in romania reparatie de turbina,doar sa o schimb :(

25 Ian 2009, 12:28

aaa...am vazut pe alte topicuri ca se spun dotarile la masini..sorry...poi...mm are ceva dotari tinand cont ca e '95:
incalzire scaune fata+bancheta spate
faruri electrice reglabile
oglinzi electrice
incalzire geamuri fata,geamuri laterale spate + geam spate
aer conditionat
abs,srs..etc...the usual la o masina...

25 Ian 2009, 13:33

Super...pune ceva poze si cu interiorul si ...neaparat cu kilometrajul :D

25 Ian 2009, 13:36

kilometraju e sarit imi arata 200.000 spre 300.000 si cel de jos care arata cati km ai mers care poti sa il resetezi imi arata 000.000 :(.o sa fac si la interior ;).la kilometraj mii se pare k am ultimu schimb de ulei la 700.000 o sa caut factura :D

25 Ian 2009, 14:52

sa ai grija de ea, vezi ca mai sunt pe club aici din constanta cu "oldies" :)
mai tii minte in bundy era un episod cand a ajuns ala cu dodge-ul la 1.000.000 km ii dadeau un viper nou cadou. ia intereseaza-te poate primesti si tu vreun kuga sau mondeo ceva in curand!
ne vedem la intalniri

25 Ian 2009, 15:03

hehe ce bine ar fi :D stiu episodu dar trebuia sa aibe 999.999 de mii si ia fugit masina si a facut 000.000 din nou si pe urma vroia sa mearga cu ea pana la 999.999 :)).pai poate ne vedem pe 1 februarie in aqua k am vazut k se face un sondaj :D tu vi?

25 Ian 2009, 16:26

Exact la asta ma gandeam si eu.

25 Ian 2009, 17:05

tare masinuta.Ford rules!!!

25 Ian 2009, 17:50

vin vin :) ne vedem la intalnire.

25 Ian 2009, 19:06

dap sper sa se stranga lumea:D
@Younick_wlf : ms ms :D batranica dar merge :P

27 Ian 2009, 14:48

rezista un drick la intoarceri bruste?=)) aflati in clipu urmator :))

28 Ian 2009, 11:50

abea i se aude motorul la dricku ala zici k e pe baterii

28 Ian 2009, 11:57

Raspuns a la bula: Da cand se intoarce nu ii trebe motor, numa frana de mana buna.

28 Ian 2009, 12:16

are motor dar e silentios... :P ...nu prea tine frana de mana dar ma rog..merge :)))

28 Ian 2009, 14:49

Daca faci cerculete cu ea...chiar de nu tine frana de mana pre bine nu ai cum sa te superi pe masinutza... (*) ;)

28 Ian 2009, 14:54

iti dai seama...faptu care ma mira e ca nu se rastoarna...desi se simte un pic...fata de un ford probe...am condus un ford probe al unui prieten...deci e :X vis mashinutza aia..nu simti nimic cand faci cerculete sau dinastea :D...problema cu probe din cate am inteles e ca nu mai gasesti piese la el :( k as fi vrut sa-mi cumpar unu :(
Răspunde