Dragi colegi, buna ziua/seara, in functie de orarul fiecaruia
Asa cum am promis in alte topicuri am sa va prezint focoasa mea. voi incepe cu detalii pe care unii dintre voi le stiti deja, sau le considerati banale, insa vreau sa le enumar ca orice nou posesor de ford focus:
-Model: Ford Focus II Facelift an de fabricatie 2008
-Tip caroserie: hatchback in 5 usi
-Dotari: -volan in 4 spite imbracat in piele, cu comenzi pt pilot automat si comenzi audio
-schimbator imbracat in piele
-consola centrala fata cu cotiera culisanta
-4 airbag-uri
-clima automata bizonala(fata stanga-dreapta)
-scaune comfort
-
pachet exterior ST line(eleron, praguri, spoiler-e fata-spate)
-
jenti linia titanium de 17" cu gume continental sport contact
-
faruri cu descarcare in
xenon si reglare automata
-
evacuare dubla sport marca Sebring -
suspensii sport marca Eibach Pro -bandou metalic la usa portbagaj-ului
-1 cheie culisanta ca la modelul Kuga
Motor: Duratec 1,6 16v 115 cai(scosi in urma resoftarii chip-ului)
Culoare: Black Panther metallic
Pret final achizitionare: 15.000 d euro(avans 5.000 euro si restul preluare leasing pe 4 ani- pe care il voi plati pana la finele anului)daca voi avea cu ce
Masina am achizitionat-o de la un dealer Ford din Oradea, tipul si-a comandat mondeo Titanium X, si avea nevoie de bani, pana la urma a bagat si in asta o gramada de cash, dar a avut preturi preferentiale, atat la masina cat si la pachetele de optiuni,casco,taxe, etc
Cand am cumparat-o, avea 11.000 km la bord. tipul a mers numai prin ungaria si prin oradea, deci a prins numai drumuri bune.
Sambata dimineata am luat-o in primire...am facut plinul si am purces la drum cu tata, el conducand pana la Cluj unde urma sa conduc eu
Pe drum ma apuca somnul, asa ca trag scaunul in spate, si ma pun pe sforait; nu trece bine o ora ca ma trezesc ca dau cu capul de geam

ma trezesc, tata extaziat, copacii dispareau, etc. ma uit in bord, 220

si masina ventuza pe sosea... per total vreau sa spun ca sunt mai mult decat multumit si recomand tuturor cu caldura kitul de suspensii de la Eibach

; pur si simplu nu se clatina deloc masina, eventual pasagerii, din inertie
Drumul de la Oradea la Fagaras(jud. Brasov) mi-a luat un consum de 8 la suta de km, ceea ce mi se pare ok, avand in vedere ca numai am gonit
Problema care mi se pare mie cam absurda e consumul enorm de mare in vitezele mici si turatii sub 3.000...imi arata consum instantaneu 14-15 %, ceea ce ma uimeste, avand in vedere consumul de 6% la 3800-4500 de turatii, nu mai zic de pilotul automat care imi ia maxim 6.6 la %....per total, sunt mai mult decat multumit de masina, se comporta la fel de bine precum arata si ma completeaza pe cat de mult posibil

jos sunt pozele cu noua mea bruneta:

- Fata 1

- Fata 2

- Spate 1

- Interior 1

- Spate 2

- Interior 2
Va urez o zi cat mai
FORDmidabila in continuare