Hristos a inviat!
Sunt in club de ceva vreme, dar nu am zis mai nimic despre masinuta.Am aflat de club pe vremea cand o prietena devenise proprietara de Fiesta (aste pentru ca nu o intereseaza decat sa mearga si sa nu miroasa a tutun interiorul) si doream sa aflu mai multe...sa o sfatuiesc.
Intre timp m-am pricopsit cu un Mondeo mk3 2003 break, tiptronic...destul de chel dar suficient de ascultator si serviabil.Cum l-am cumparat am inceput sa schimb cap de planetara, amortizoare spate, rulmenti, placute, discuri, toata planetara...un total de peste 1800 euro in mai pution de 4 luni. Si da, in tot timpul asta nu am condus-o niciodata (nu aveam carnet pe vremea aia).A stat cuminte parcat si s-a comportat mai mult decat decent la fiecare plimbare lunara de minim 150km... m-am gandit sa nu se plictiseasca.
In februarie am sustinut in cele din urma examenul, luat carnetul...folosit zilnic Lenuta ( lenuta, balenuta, mondeo break...).Nicio problema, nimic de schimbat...doar bec semnalizare si stop. A reusit un prieten sa-mi blocheze torpedo-ul...asa a ramas (nu am avut timp si stare sa cumpar ce trebuia schimbat).Saptamana trecuta a trebuit sa o pun pe Lenuta la vanzare...joi am facut un schimb...
Bine ai venit Rila (Paste, iepuras...iepurila...rila).Nu ma asteptam sa-mi rezlov problemele atat de repede, bine ca este totul ok acum...multumesc Dumnezeu, iepurasului si tot asa.
Rila este un Mondeo mk2 din 1997 (de cand am mers pe la 8-9 ani intr-o Granada recunosc, am ramas fan Ford inainte de toate, alegerea a fost simpla) echipare Ghia. Adica gemuri electrice fata, aer conditionat (manual), oglinzi electrice (din ce am observat dimineata si incalzite), parbrizul si luneta incalzite electric, trapa electrica, 2 airbag-uri (ma simteam mai in siguranta cu cele 6 de la mk3), TCS decuplabil (din cate stiu esp-ul daca era prezent ar fi trebuit sa se poate decupla printr-un buton situat deasupra franei de mana, unde am un suport de fise sau ceva), iluminare picioare, iluminare plafoniera individuala in fata, iluminare plafoniera spate, cotiera spate, scaune fata incalzite, scaun sofer reglabil electric, volan reglabil , insertii imitatie mahon (nu ma pricep, lemn sa-i zicem) pe bord volan si schimbatorul de viteze, tapiserie velur, jenti aliaj originale pe 15, eleron.Poate mi-a scapat ceva.
Pe bord apar 191000 si ceva km, motorul (1.8 16v benzina) nu anunta nimic rau inca.In schimb cutia de viteze se prezinta putin ciudat (dimineata intra destul de greu in a 2-a) si nu are joc stanga dreapta in neutru.Dat fiind ca este a doua masina, iar prima a fost tiptronic...nici nu stiu prea multe.Pedala de acceleratie...o simt destul de ciudat.Cursa de inceput este insesizabila (trebuie sa ascult motorul sau sa ma uit pe bord, la picior nu-mi dau seama).
Oricum saptamana asta o sa merg la mecanic: trebuie sa schimb amortizoarele pe spate (cel de pe dreapta este spart..scurs, vai de el) si nu ar strica o verificare mai atenta generala.
Ce-mi doresc sa schimb in perioada imediat urmatoare: farurile (imi doresc sa fie clare, nu din motive de tuning...am un pitic pe creier si atat), becuri (toate), anvelope (acum e incaltata cu Dunlop Sp2000, sper sa nu gresesc...nu-mi place profilul absolut deloc) si cam atat...sa vedem ce mai apare.
M-am acomodat suficient de ok cu mestecatul in oala (sfaturile tuturor mi-au tot trecut prin minte... "esti incepator, invata sa mesteci bine ca e mai ok") dar nu prea simt viteza (e mult mai joasa, benzina...habar nu am). Oricum imi pare bine ca am scapat de TDCI (Lenuta avea 131cp), pentru ca in ultimul an am vazut si auzit numai accidente majoritatea cauzate de boala "turbo-diesel"... asa este, multi baga piciorul pana la fund pentru ca stiu ca turbina sufla ca-n poveste. Si cum drumurile mele sunt egale ca distanta generala (oras + drum intins), nu prea era afacere diesel-ul.
In concluzie...o regret pe Lenuta, dar si Rila este foarte atragatoare.
Sa-mi fie de bine

urmeaza pozele si pataniile (sigur nu vor lipsi)