Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Scorpie din '96

25 Noi 2006, 10:06

Baieti pregatesc pentru la anu in primavara o intalnire a Ford-istilor pe aeroportul Tg.Muresla care va invit.Cine doreste sa participe sa ma contacteze din timp.Probabil va fi si o taxa de inscriere pentru ca altfel nu ies banii de chirie a aeroportului.Poate mai gasiti si voi sponsori.
Va astept cu idei si propuneri

25 Noi 2006, 12:13

La Targu-mures in primavara?? Pe un aeroport? Count me in, asta chiar suna super frumos. Cam ce taxa ar fi? Probabil ca nu stii pt fiecare om, dar totalul, macar sa stim orientativ.

In alta ordine de idei, ce ne spui si noua despre Scorpia ta? Arata super, motor, dotari, ceva?

Super buna initiativa, ar fi super frumos sa si iasa. E cam departe Tg Mures de Bucuresti, dar sper sa nu fie un impediment.

25 Noi 2006, 13:48

Daca nimeresti intalnirea mai prin primavara (ca in vara ma apuca grija examenului de licenta) cred (cam 75%) ca o sa vin si eu. Asa cum a spus si Maximilian inainte, ai putea sa ne dai ceva idei despre ce inseamna asta poate mai gasim si noi cum sa ajutam. Stabilita asa din timp cred ca are sanse sa iasa super tare.

Apropo, frumusica rau Scorpia ta!

taxa

26 Noi 2006, 13:24

Taxa depinde de numarul de sponsori si de numarul de participanti.Dar in principiu nu cred sa depasim 10 lei noi.
Despre Scorpia mea ce sa va zic motor2300 benzina full electric,cutie manuala si cam atat.

26 Noi 2006, 21:25

ZANGGAAAAAAA......inca unul de-al tau!!! Hai...ca se inmultesc "scorpiile".

Frumoasa masina....super frumoasa.

27 Noi 2006, 22:57

A zis cineva Scorpio ??? :icon_lol:

Ovidor, arata foarte bine balenuta ta :icon_smile:

09 Dec 2006, 14:02

La fel de bine arat si a ta Zanga.Se pare ca nu sunt multi cu balene ca ale noastre deci noi suntem mai speciali!!!!

09 Dec 2006, 18:55

Misto. Am mai vazut multe Leganza prin Bucuresti :)

09 Dec 2006, 20:12

Iauzi Zanga cica am avea leganza brrrrrr.cum poate cineva compara o leganza cu o Minunatie!!!!!! de Scorpie?

10 Dec 2006, 09:32

$1 scrie:$2auzi Zanga cica am avea leganza brrrrrr.cum poate cineva compara o leganza cu o Minunatie!!!!!! de Scorpie?

Ehhhh sunt ofticosi ca n-au si ei :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

10 Dec 2006, 16:46

Subscriu la mai multe informatzii pentru aeroport cu sperantza ca va fi in primavara intalnirea.Impecabila mashina,la catzi mai multzi km fara evenimente neplacute!Cu respect

11 Dec 2006, 10:42

Venim....venim....dar cazare????
Răspunde