Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

FOCUS (2) on details :)

13 Aug 2009, 13:06

Salutare !

Sunt proaspatul proprietar al unui Focus 2 din 2007 cu 37 000 km reali, 1.6 TI-VCT 16v 116 cp.
Ca dotari : ABS, geamuri electrice fata, dublu climatronic, pachet trapa electrica cu suport ochelari, volan piele reglabil, torpedou refrigerat, scaun sofer reglabil inaltime, filtru de aer sport ...

Sunt foarte multumit de felul in care merge ... singurele investitii de pana acum sunt : alternator schimbat (deoarece s-a prajit), jante pe 16 + 2 cauciucuri fata.

Planuri de viitor : angel eyes, far cu tenta neagra, bi-xenon, stopuri LED, vopsire etrieri in culoarea caroseriei, geamuri spate fumurii ...
FiÅŸiere ataÅŸate
rsz_112082009164.jpg
rsz_12082009170.jpg
rsz_12082009169.jpg
rsz_12082009168.jpg
rsz_12082009163.jpg
rsz_12082009162.jpg

Re: FOCUS (2) on details :)

13 Aug 2009, 13:40

felicitari pentru achizitie. culoarea e bestiala. nu mai vorbesc de jante. la multi km fara incidente! :D

13 Aug 2009, 13:43

Vezi ca ai deflectorul de aer dintre bara fata si scut spart :D. Sper ca ai luat-o la pret de criza.

13 Aug 2009, 13:52

multumesc pentru aprecieri :)

stiu despre deflector ... si mai am cateva ornamente de plastic lipsa ... mi le-a descoperit pe toate lipsa la diagnoza la BDT ... ma costa cam vro 450 lei toate "plasticele" absente ...

pe masina am dat 7000 E si am mai investit eu 2000 lei in jante, 240 lei in cauciucuri si 1340 in alternator pentru ca s-a prajit ... in total aproximativ 8000 E ... cred ca am facut o afacere buna, masina fiind impecabila ... sper sa se opreasca aici problemele :) teoretic inafara de corpul de la clapeta de acceleratie care a dat 5 erori la diagnoza nu ar avea ce sa mai faca probleme ... totusi este din 2007 si are km putini :)

ce stiti despre consumul ei ? la cat recomandati sa schimb pentru un consum optim ? la cat are cuplu maxim ? cei de la ford mi-au spus ca pe la 2500 - 3000 rpm este recomandat sa schimb, altfel risc sa ii infund injectoarele ...

13 Aug 2009, 13:58

citeste aici despre motorul tau: viewtopic.php?f=54&t=2062&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=vct si eventuale raspunsuri la intrebari tot acolo gasesti.

sper ca nu ai de gand sa iei de la bdt plasticele, nu de alta dar sunt pe forum firme autorizate care au preturi decente. apropo, cat costa deflectorul la bdt?

13 Aug 2009, 14:04

subscriu la spusele colegului. cere oferte de la firmele autorizate din sectiunea de firme autorizate.
ca si comparatie. la BDT imi cereau 3600 de lei pentru kit ambreaj complet + montare.
oferta uneia dintre firmele de aici era de 1200 de lei pentru acelasi kit. :D montarea m-a costat inca vreo 500 de lei.

oricum, masina e bestiala!

Later Edit. mai poti citi si aici: viewtopic.php?f=15&t=22655 furia rosie a lui Radu. :D

13 Aug 2009, 14:38

da ... nu stiu sa iti spun cu exactitate pretul la deflector ... am acasa lista de preturi si momentan sunt la serviciu ... ideea este ca acum la problema cu alternatorul, BDT s-a dovedit a fi cea mai ieftina solutie ... peste tot pe unde am sunat la dealerii de pe forum, costa de la 15 la 18 mil livrabil in minim 2 zile ... in plus ma saturasem sa aud replica "ooof .... este cam dificil de gasit pt motorizarea asta" ... mai aveam alternativa la 850 lei ceva turcesc livrabil in 2 sapt ... la BDT a fost 1340 lei (l-am montat in alta parte, deoarece la ei costa 24 E ora de service - tarif redus daca le cumperi piesele), livrabil a 2 zi dimineata la 10 si asta pentru ca am lansat comanda dupa amiaza pe la 16 ... ei primesc piese de 2 ori pe zi din depozitul central ... odata pe la 10 dim si pe urma pe la 3-4 dupa amiaza ...

concluzia este ca nu mi s-au parut foarte scumpi ca piese comparativ cu alti dealeri autorizati ... o sa tin cont de sfatul vostru si cand ma voi hotara sa le cumpar o sa caut cea mai ieftina varianta :)

13 Aug 2009, 14:59

pai noi nu vorbeam de dealeri autorizati. ci de firme autorizate care importa piese originale ford ;)

13 Aug 2009, 20:54

Superba masina.E demential rosu ala ,da nici jantele nu se lasa mai prejos.la multi km fara incidente.

14 Aug 2009, 10:39

Ce anvelope ai cumparat cu 240 lei? Si mai ales cate?

14 Aug 2009, 14:45

multumesc klausel :)

mai sus am gresit eu ... 2 cauciucuri - 440 lei
cauciucuri SAVA 220 lei bucata

14 Aug 2009, 14:48

De ce ai dat 440 lei pe 2 anvelope si 2000 pe jenti? Don`t mind me, am un pitic pe creier cu anvelopele :D

14 Aug 2009, 14:51

n-am inteles intrebarea exact ... nu inteleg unde bati ...

14 Aug 2009, 15:27

Prefer sa dau 2000 pe anvelope, pentru ca jentile sunt 90% pentru decor. Exista jenti care asigura franare mai buna sau stabilitate imbunatatita?

Nu ma intelege gresit, arata bine jentile, doar ca eu personal as fi cumparat alte anvelope si lasam jentile pe planul 2.

14 Aug 2009, 15:55

masina a venit cu 3 jante pe 16 si 1 pe 15, toate din tabla ... cea pea 15 era in pericol sa se desprinda oricand in mers ... astfel am fost obligat sa le schimb si am optat din start pt unele de aliaj pentru ca mai devreme sau mai tarziu oricum vroiam sa ii pun asa ceva ... am pus doar 2 cauciucuri noi pe fata deoarece 2 din cele cu care am luat masina sunt in stare buna si sunt si Michellin ...

14 Aug 2009, 16:01

Pai nu e mai clar totul cand avem datele problemei complete? Multi km fara probleme

16 Aug 2009, 02:29

Super masina! Focusul normal este febletea mea, iar daca este si imbunatatit imi place si mai mult! Insa trapa face toti banii, nimic nu se compara sa mergu cu ea deschisa sau macar cu sticla neacoperita si sa vezi cerul! Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! Ai vazut cum arata un focus cu bad boy look? E pe forum o poza, daca nu o gasesti da un pm si ti-o trimit! Poate te tenteaza...

16 Aug 2009, 13:11

multumesc pentru aprecieri :)

chiar te rog sa imi trimiti o poza ... cine stie, poate o sa ii fac si eu ...

20 Aug 2009, 15:49

salutare ... am si eu o intrebare si o rugaminte ... cine imi poate spune cum se conecteaza un subwoofer la radio cd de pe masina ? Este vorba despre Sony din poze. Am un subwoofer Alpine cu tot cu statie, l-am avut montat pe fosta masina si acum asi vrea sa il pun si pe asta ... Ajutati-ma si pe mine cu un sfat ceva, daca trebuie vreun adaptor, daca se anuleaza vreun set de boxe ... Va multumesc

20 Aug 2009, 19:54

Un simplu adaptor high-low si nu anulezi nici o boxa
Conectezi la el amplificator si aia e
Loc pt alimentare gasesti prin torpedou,e un manunchi de fire acolo si treci alimentarea amplificatorului pe acolo ,cel mai usor dupa parerea mea :)
Draguta masina

21 Aug 2009, 01:25

multumesc pt informatii si aprecieri alex :)

24 Aug 2009, 00:45

salutare

am fost plecat cu ea pana la Balea Lac si cand m-am intors in Bucuresti calculatorul de bord arata un consum mediu de 8.5% in conditiile in care la intoarcere am alergat-o destul de tare pe autostrada ... totusi mi se pare putin cam mare consumul ... am parcurs cu 44 litri 500 km, dintre care aprox 100 prin oras ... cum vi se pare ? cam care este consumul vostru ? faptul ca are montat un filtru de aer sport foarte murdar are vreo influenta ? sau o fi de la corpul de la clapeta de acceleratie ? plus ca de la 160 km/h in sus accelereaza destul de greu ... ceva sugestii, pareri de la cunoscatori ? va multumesc si o sa revin cu un set de poze din excursie ...

07 Sep 2009, 22:09

salutare :)

de la ultima vizita pe forum masina a primit placute de inmatriculare noi, becuri pozitie cu 5 LED, subwoofer 550 W + statie Alpine ... voi reveni cu poze :)

ps: vreau si eu suporti pentru placutele inmatriculare cu CLUBFORD si sticker ... de unde pot face rost ? multumesc
FiÅŸiere ataÅŸate
Septembrie0567.jpg
LED

07 Sep 2009, 22:51

Sal'tare!

Foarte frumoasa masina, mai ales ca are trapa. Sa o stapansesti sanatos si sa ai grija de ea cat mai mult posibil.
Spune-mi si mie te rog de unde ti-ai luat pozitiile pe led si cat te-au costat.

Merci si succes cu masina, multi km fara probleme.

PS: daca faci rost de sticker sau de suport de numar sa imi spui si mie de unde le-ai luat.

07 Sep 2009, 23:52

ms alex ... intr-adevar trapa este foarte utila si arata si bine pe masina :)

pozitiile LED le-am cumparat de la un amic, poate sa mai aduca la nevoie ... sunt practic 5 LED-uri foarte puternice pe un suport din ala fara soclu ... eu am dat pe ele 60 lei si cred ca merita toti banii ... chiar si cu faza scurta aprinsa, privind din fata, farurile au 2 culori : jumatate lumina galbuie de la becul normal, jumatate lumina alba de la LED-uri ... o sa revin cu niste poze mai clare

08 Sep 2009, 00:44

Poti vorbi sa mai aduca, vreau sa imi pun si eu. Se potrivesc pe modelul facelift? Daca mai aduce sa imi lasi numarul de telefon, daca vrei, si vorbim.

Merci!!! Astept poze! Bafta!

09 Sep 2009, 15:47

ai pm

12 Noi 2009, 10:31

salut ... am revenit si eu cu niste probleme si nelamuriri ...

sa le iau pe rand :)

1. intr-o adunatura de circumstante nefericite am intrat cu botul intr-un T din acela de parcare si am spart radiatorul de clima si putin bara ... bara nu ma costa foarte mult sa o repar, dar estimativ imi poate spune cineva cam cat costa radiatorul ?

2. de vreo 2 zile nu imi mai merge inchiderea centralizata de pe cheie ... imi puteti spune daca stiti pe cineva care se ocupa cu repararea cheilor ? sau trebuie sa merg la ford ?

3. am sus pe bord, central un "sfarc" ca sa il numesc asa :) nu stiu ce scop are ... ma luminati si pe mine ?

multumesc mult

12 Noi 2009, 10:58

1.Ai spart intercoolerul bănuiesc, pune o poză să ne lămurim. Dacă el e atunci anul trecut pe forum costa cam 950 ron.
Pentru oferte de preÈ›, vezi pe forum, aria comercial.
3. E termometru pt. clima, după el se reglează clima automat.

12 Noi 2009, 11:09

o sa postez o poza ... in fata sunt 2 radiatoare subtiri unul in fata celuilalt ... unul spre exterior (cel responsabil cu clima - presupun asta pentru ca dupa ce l-am spart a iesit un "fum" din el, cred ca era freonul si acum nu mai merge clima - nu mai baga aer rece deloc) iar cel dinspre interior este cel de racire a motorului ...

astept informatii si despre cheie ... multumesc
Răspunde