Switch to full style
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

focus focus focus

02 Sep 2009, 11:44

salut, sunt proaspat posesor de focus ghia 1.6 tdci 110cp. masina e din 2007 si are 75000km. as vrea sa stiu cam care este pretul pieselor..ma intereseaza kit de distribuite..pompa de injectie..injectoare..volanta(am auzit ca ar fi cu probleme). nu stiu dak masina are filtru de particule..in cartea tehnica scrie ca ar avea..dar cei de la rar spun ca nu are..si a trebuit sa dau 500ron in plus la taxa de prima inmatriculare...stie cineva exact cum sta treaba?

Re: focus focus focus

02 Sep 2009, 11:54

salutari si bine ai venit. vezi ca sunt sectiuni unde poti cere preturi pentru piesele de care ai nevoie. multe informatii in legatura cu problemele tale sunt discutate, foloseste cautarea si o sa fii mirat de cate poti gasi. o zi buna

02 Sep 2009, 16:16

si niste poze
Fişiere ataşate
DSC00027.JPG
DSC00024.JPG
DSC00022.JPG

02 Sep 2009, 16:30

Foarte frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos!
Ai cumparat-o foliata sau ai pus-o tu?(ce transparenta are??)

02 Sep 2009, 16:31

foarte frumoasa masina! s-o stapanesti sanatos si fara evenimente!
Spune-ne si noua de unde ai luat-o, cat ai dat pe ea s.a.m.d ca poate suntem curiosi.

02 Sep 2009, 18:18

masina am luat-o la mana a 2-a..recent adusa(sunt primul proprietar in ro) are 75000km(cred k sunt reali pt k la rar mi-au gasit emisia de noxe la fel ca in cartea tehnica-119- plus k masina arata perfect si pedalele..volanul nu sunt tocite) si am dat 8300 pe ea. cei de la rar au spus ca nu am filtru de particule si a trebuit sa dau 5 mil in plus la taxa de prima inmatriculare.
foliile am inteles k sunt din fabrica(25%fata, 75%spate) si nu sunt trecute in cartea de identitate...iar talonul o s-ami vina in cateva zile..momentan circul cu dovada inlocuitoare. Sper sa nu am probleme cu vreun politai...habar nam cum trebuie sa procedez.

03 Sep 2009, 12:41

Super frumoasa, sa o stapanesti sanatos. =D> =D>
Greu de intretinut culoarea ;)

03 Sep 2009, 12:45

Culoarea nu e greu de întreținut.

Mașina trebuie spălată cu simț de răspundere și ceruită la final :)

05 Sep 2009, 09:32

culoarea se intretine foarte greu..am spalat-o si la final a fost ceruita...dar dupa 2 ore de stat in strada era din ou plina de praf. Chiar acum trebuie sa ies sa o sterg din nou..pentru ca din nou e plina de praf. dar asta este..eu zic ca merita pentru culoare

18 Oct 2009, 21:50

Frumoasa masina! Imi place la nebunie si interiorul ala bej.

18 Oct 2009, 22:02

misto masinuta...s-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul...interiorul e de efect ;)

18 Oct 2009, 22:24

Foarte tare!!! Sa o stapanesti sanatos si sa va plimbati multsi bine!!!
Interiorul imi place mult, este ceea ce imi doresc si eu! Am o singura "reclamatie", nu am putut citi ziarul, l-ai pus invers... :))

19 Oct 2009, 09:39

$1 scrie:$2uloarea se intretine foarte greu..am spalat-o si la final a fost ceruita...dar dupa 2 ore de stat in strada era din ou plina de praf. Chiar acum trebuie sa ies sa o sterg din nou..pentru ca din nou e plina de praf. dar asta este..eu zic ca merita pentru culoare

mie-mi spui? :)) inainte o spalam o data cam la 5 zile, acum cu recesiunea o spal o data pe saptamana :D
la culoarea asta evita pe cat posibil sa stergi foarte des praful cu carpa. Praful produce microzgarieturi in lac si cu timpul se matuieste vopseaua :(
Eu imi sterg doar geamurile de praf, vopseaua o las asa pt ca nu se observa decat de aproape praful, in trafic ea pare curata :D
daca aveai si presurile crem in masina cred ca te urcai in ea doar cu papuci de casa...si asa vad ca folosesti ziare ca sa le protejezi :P .

S-o stapanesti sanatos si sa fii ferit de probleme =D>

19 Oct 2009, 12:45

Acelasi focus il are si tatal meu doar ca in varianta trend (deci mai putine dotari). Deoarece masina a mai fost spalata si cu buretele... si cu peria si sters praful cu carpa pe caldura sau cand era plina de praf, acum arata urat de tot in soare. E plina de zgarieturi. Imi este mila de ea dar abia am grija de masinuta mea.

19 Oct 2009, 13:30

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos!

04 Dec 2009, 19:11

imi cer scuze k n-am mai postat nk in ultimele saptamani
am facut 3000km si sunt super multumit de ea...am schimbat doar filtrele ...uleiul si i-am adaugat un modulator...si deja masina mea se apropie foarte mult de perfectiune(cel putin pentru mine)
din pacate am descoperit si o problema: cand dau noaptea cu spatele nu vad nik in oglinda din cauza foliei..problema se poate rezolva cu senzori de parcare..dar deja masina are 2 "vanatai urate" in bara spate
interiorul bej se intretine foarte usor insa nu acelasi lucru il pot spune si despre exteriorul negru...mai ales acum ca a inceput sa ploua des
sunt sigur k urmatoarea masina nu va mai fi neagra(decat dak imi deschid spalatorie)
din pacate nush dc nu merge sa atasez poze inseara asta...mai incer maine
oricum...ne vedem la intalnire la constanta maine=))

05 Dec 2009, 23:23

Salut cosmo, sa o stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea. Intr-adevar interiorul e frumos si jantele dau foarte bine. In legatura cu jantele ,sunt pe 17 nu? Cum simti gropile,denivelarile ?
M-ar interesa si pe mine intr-un viitor indepartat sa-i pun jante pe 17 ,pe talon le am deja :D

06 Dec 2009, 19:53

$1 scrie:$2alut cosmo, sa o stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea. Intr-adevar interiorul e frumos si jantele dau foarte bine. In legatura cu jantele ,sunt pe 17 nu? Cum simti gropile,denivelarile ?
M-ar interesa si pe mine intr-un viitor indepartat sa-i pun jante pe 17 ,pe talon le am deja :D

Jantele pe 17 sunt super ok..adik incaseaza denivelarile foarte bine. Desi se aude un zgomot destul de urat la trecerea peste o denivelare sau groapa...in interior socul este foarte mic(poate si pentru ca masina a fost rulata afara si amortizoarele sunt in stare buna...si pentru ca balonul este destul de mare). Oricum..incaseaza grobile mai bine ca cealalta masina a familiei..un opel vectra cu jante pe 16.

06 Dec 2009, 20:06

si acum un set nou de poze
Fişiere ataşate
IMG_4950.jpg
aici aveam 280km/h...dar radarul n-a mai incaput in poza asa ca ma credeti pe cuvant=))
071120091510.jpg
071120091506.jpg
071120091499.jpg
071120091497.jpg

07 Dec 2009, 06:30

doar 280? ;)

07 Dec 2009, 09:23

Mersi pentru raspuns. Oricum si la astea pe 16 care le am eu se aude un zgomot mai pronuntat la gropi/denivelari.
@offtopic cand aveai 280 erai in viteza a IV-a nu ? :))

07 Dec 2009, 09:33

280 ? :-O ..nu zic absolut nimic in afara faptului ca :e ciudat :D

07 Dec 2009, 17:12

da=))...eram in a IV-a la 280...eram la o liniutza cu un gallardo lp560 si a trebuit sa fortzez umpic=))
Răspunde